Cikkek

299. A Kárpéátmedencei Székely-Magyar Nemzetőrség Parancsnokságának tiltakozása a fővárosi Petőfi laktanya Mária Teréziára való átnevezése, valamint a Hadtörténeti Múzeum elköltöztetése ellen

298. Valamire készül Románia: százasával veszik a tankokat és a rakétákat

297. Testületünk parancsnokságának javaslata a Bem-Petőfi-Szabadságharc évfordulóra való méltó megemlékezésre

296. Dupla hazaárulásra készül a magyar kormány: csonkahoni akkumlátorgyárakba készül átcsábítani az elszakított magyarságot, melyet román árammal és osztrák-román közös gázzal készül ellátni!

295. Megkurtítja a Fidesz saját, méregdrágán kiépített erdélyi médiabirodalmát! – áll a Magyar Hang október 22-i cikkében!

294. Orbán Nagy-Magyarországos vizet prédikál, miközben kisantantbarát bort iszik! – Lefűrészelt munkácsi Turul-szobor, katasztrofális állapotban harcoló ukrán hadsereg

293. Átfogó kelet-közép-európai rendezési tervünk – egy el nem küldött levél Putyinnak – szózat olvasóinkhoz

292. Az úgynevezett "nemzeti radiális" oldal vázlatos története a gengszterváltástól napjainkig

291. Egy MiHazánk-os tagunk belső levele a tagsághoz a MiHazánk parlamentbe jutását követően

290. 12 év kormányzás eredménye: trianoni demarkációs vonalakon kívül és belül ELÉGTELEN! – A Kárpátmedencei Székely-Magyar Nemzetőrség parancsnokságának állásfoglalása

289. Honlapunk újra működik! – szózat olvasóinkhoz

288. A Kárpátmedencei Székely-Magyar Nemzetőrség parancsnokságának és a Nemzeti Történelemtanárok Társaságának Dúró Dóra, a „Mi Hazánk Mozgalom” országgyűlési képviselője számára eljuttatott országgyűlési határozati javaslata az Európa Parlamentnek a lengyel alkotmánybíróság legitimitását tagadó állásfoglalása elleni tiltakozásáról

287. A román csak egy dologból ért: a géppisztolyból! – A Kárpátmedencei Székely-Magyar Nemzetőrség parancsnokságának nyílt levele Orbán Viktorhoz

286. Hazug koncepciós büntetőperre készül az EB Vincze Lóránt és Pesty László ellen, Izsák Balázst brüsszeli segédlettel kevernék bele a Beke-Szőcs ügybe! Megszületett a Biden-forgatókönyv a 2022-es választásokra!

285. Bemutatkozott a legújabb-kori hadügyi forradalom, a háromdimenziós szárazföldi hadviselés: technológia, taktika és török tanácsok – hogyan nyerte meg tavaly ősszel Azerbajdzsán a hegyi-karabahi háborút?

284. Lájk-petíció Március 15. alkalmából Kövér László és az Országgyűlés részére a magyar történelmi emlékezetnek, valamint a magyar kultúra és magyar szellemi élet értékeinek alkotmányos és büntetőjogi védelmére

283. Állítsák vissza a "régi" Nemzeti Szinházat!

282. Egy jó hír: Romániában él a legtöbb súlyfölösleggel élő személy!

281. Gátlástalan törvénysértő csalásokkal szerezte meg a kínai hátterű balliberális lobbi a szenilis Biden számára az USA elnökségét!

280. Elhunyt Szabadságharcos Testvérünk, Bardóczy Csaba!

279. Mi van az SZFE-anarchista lázadása mögött: dübörög a román titkosszolgálat, dübörög a gyurcsányista magyarellenesség az ellenzéki térfélen!

278. Száz sebből vérzik Székelyföld, vajon el kell vesznie? – Sebők Mihály írása az erdely.ma-ról

277. Továbbra is börtönbe marad a két kézdivásárhelyi HVIM-es fiatal!

276. Ukrajnával szemben szájkaraté, Szlovákiával szemben seggnyalás-szájkaraté, Romániával szemben seggnyalás jellemzi a Szájjártató-féle diplomáciát!

275. Tavalyi önkormányzati választás Erdélyben: Marosvásárhelynek magyar polgármestere lett, két politikai elemző viszont egyáltalán nem dicsérte az R"M"DSZ országos politikáját!

274. Magyarellenes provokációk Kolozsváron, Marosvásárhelyen és Székelyföldön!

273. A betolakodó román városvezetés szobrot állított a trianoni határt meghúzó francia térképésznek, és a román nagypáholy segítségével újíttatja fel a hajdani felforgató "László király páholy" szabadkőműves székházat Nagyvárodon!

272. Szabadka városvezetése csak a szerbek lakta negyedet fejleszti – a szerb kormányfő haverja, Arkan egykori ezredes uszít nyíltan a magyarok ellen a „példaértékű szerb-magyar kapcsolatok nevében"!

271. Teljes mértékben szolidarizálunk Donald Trump jelenlegi amerikai elnökkel a választási kampányban, és teljes mellszélességgel támogatjuk a kínai bolsevizmus valamint sorosista-demokrata csatlósaik elleni harcában – a Magyar Nemzeti Rendpárt és a Kárpátmedencei Székely-MagyarNemzetőrség parancsnokságának közös állásfoglalása

270. Semmilyen kormányzati megemlékezés nem történt Észak-Erdély 80 évvel ezelőtti felszabadulásának megemlékezéséről! A Magyar Nemzeti Rendpárt és a Kárpátmedencei Székely Magyar Nemzetőrség közös nyilatkozata

269. A harmadik világháború közvetlen előjátéka a koronavírus! Vagy rögtön ezután jön a világégés, vagy még előtte a vírus 2.0-ás verziója! Világok harca a világuralomért 1914-től napjainkig

268. Leváltott fideszes kórházigazgatók, hazaküldött kórházi ápolásra szoruló csecsemők és betegek, a balliberális hazaárulóknak ennél jobb gyúanyag nem is kellhet: csonkahoni betegek élete és egészsége kockáztatásával akarja megoldani az EMMI a leendő erdélyi magyar koronafertőzöttek csonkahoni ellátását!

267. A romániaia Szucsavából hoznak koronavírus fertőzötteket a csíkszeredai infektológiai kórházba! Koronavírus-hordozókkal készül fertőzni Székelyföldet és Erdély többi magyarlakta településeit is a román ortodox egyház! – Nyílt levél Erdély összes magyartöbbségű településének önkormányzatához

266. Trump megfenyegette Kínát a járvány miatt – Egy német belgyógyász professzor Bill Gates-et sejti a koronavírus-biznisz mögött, szerinte a koronavírus körüli folyamat egy nagy átverés, sokan az agresszív gyógykezelésbe halnak bele!

265. Március 15. alkalmából: Hol maradt Horthy-kormányzóvá választásának az évfordulója? Mikor áll újra az Ereklyés Országzászló és a négy Irredenta szobor? Mi lesz az 1848-49-es Forradalom és Szabadságharc 175., Petőfi Sándor születésének 200., halálának 175. és Bem apó halálának 175. évfordulójával? (Nyílt levél Kövér Lászlóhoz)

264. Rendhagyó elmélkedés Horthy Miklós Kormányzó Urunk megválasztásának és Trianon 100. évfordulója alkalmából

263. Március 15-i büntetések magyar zászló miatt Sepsiszentgyörgyön és Székelyudvarhelyen! A román megszálló ügyészség szerint nem történt magyarellenes megnyilvánulás Úz-völgyében!

262. Nevezzenek el fővárosi közterületet Chrudinák Alajosról! – A Magyar Nemzeti Redndpárt, a Kárpátmedencei Székely-Magyar Nemzetőrség és a Rongyos Gárda Kulturális Bajtársi Egyesület nyílt levele Láng Zsolthoz, a fővárosi közgyűlés fidesz-frakciójának vezetőjéhez

261. Metrót építenek a románok a jelenleg is 320 ezres Kolozsváron, ahol sosem született olyan kevés magyar gyerek, mint tavaly!

260. Ángyán József: Orbán egy modern kori feudális, hierarchikus hűbéri rendszert épít

259. Továbbra is diszkriminálja és sorvasztja a marosvásárhelyi orvosi egyetem betolakodó román vezetése a magyar oktatást!

258. A Fidesz már nyíltan bevallja, hogy nem áll ki az elszakított magyarok sérelmei és az autonómia-törekvések mellett, még az SZNT uniós polgári kezdeményezése mellett sem kampányolt!

257. Folyamatosak a táblalefújások, zászló és feliratperek Erdélyben!

256. A magyar mosolydiplomácia szó nélkül tűrte a betolakodó Valentin Bretfelean román miniszteri tanácsossá kinevezését!

255. Nagyváradon R"M"DSZ-es segédlettel folyik a katolikus egyházi tulajdonok elleni visszaállamosítás - Mihály vajda szobrát I. Ferdinánd román királyé váltja az egykori Szent László-szobor helyén!

254. Év végi összefoglaló a bihar megyei R"M"DSZ gyalázatos tevékenységéről az itthon.má-n

253. R"M"DSZ által betiltott Himnusz Arany János szülővárosában, betiltott magyar nyelvű karácsonyi éneklés a moldvai Pusztinán

252. A Borkai-ügy egy kevésbé feltűnő tanulsága

251. A megszálló Ukrajna nem vonja vissza sem a nyelv- sem az oktatási törvényt, és Kárpátalja beolvasztására készül!

250. Egyre gyakoribb a szerb-magyar vegyesházasság a Délvidéken, a szerb-montenegrói után a szerb magyar a leggyakoribb vegyesházasság az összetákol Nagy-Szerbiában!

249. Egyesül az MPP a Néppárttal

248. Magyar diákok nyílt levele Vass Levente és Péter Ferenc R"M"DSZ-es politikusoknak

247. Az R"M"DSZ már nem akar a magyarok pártja lenni?

246. Árus Zsolt állóháborúja Dan Tanasával és a megszálló román államhatalommal

245. Kifizeti a három magyar párt a Mircea Diacon orrát betörő sofőr pénzbüntetését

244. A román hungarofóbiával és vallásos babonasággal vállalt közösséget az MTA elnöke!

243. Repkedő közigazgatási pénzbírságok, hatósági eljárások, helységnévtábla lefújások: egy csokor magyarellenesség Erdélyben

242. Csak egy megújult EMNP-be iratkozna vissza a párttagságáról lemondó Soós Sándor

241. A tót és a román külügy "megalapozatlannak" tartja, hogy a magyar országgyűlés a „nemzeti összetartozás évének” nyilvánította 2020-at

240. A visszaállamosítás réme fenyegeti az ozsdolai Láros Közbirtokosságot!

239. Trianon 99. évfordulóján második úz-völgyi hegyomlás: kövekkel dobálták és botokkal ütlegelte a román betolakodó csürhe a román temetőfoglalás ellen békésen tiltakozó magyarokat! – Miért szerzett Gyurcsány négy brüsszeli mandátumot?

238. Újabb felségjogbitorlás: letakartatták a pápa miseruháján a magyar feliratot, és minimalizálni akarták a magyar jelenlétet Csíksomlyón a megszálló román kormányőrök!

237. A Kárpátmedencei Székely-Magyar Nemzetőrség parancsnokságának állásfoglalása az EP-választásról, a dékápó „EU-Egyesült Államok” agyréméről és Toroczkaiék „Nemzeti Légiójáról”

236. Két jellegzetes magyar állásajánlat

235. A magyar főnök 12 pontja

234. Gratulálunk Mezei Jánosnak, az MPP tavaly megválasztott új elnökének! – felemás tisztújítás a Néppártban

233. Miért akar román gázt Orbán? Miért nem szavaztunk tavaly a Fideszre?

232. Tavaly a nagybányai magyar oktatás felszámolásához való asszisztálással, valamint Koronkán nemzeti ünnepünk elszabotálásával, idén román trikolóros koszorúval „ünnepelte” az R”M”DSZ Március 15-ét!

231. Ölbetett kézzel nézte a Szájjártató diplomácia a marosvásárhelyi magyar orvosképzés továbbsorvasztását és a kárpátaljai magyarság meghurcolását!

230. Szellemi pszichikai bűnsegédlet az űrből nézve

229. Titkos kormányzati felmérés a csonka-magyarországi cigányságról – negyed század múlva a csonka-ország több mint negyede nem lesz magyar anyanyelvű!

228. Románia és a románok a nemzetek HIV-fertőzése! – a Kárpátmedencei Székely-Magyar Nemzetőrség állásfoglalása Erdély elszakításának gyászos centenáriumán

227. A kárpátaljai fejlemények tragikus precedenst teremthetnek! Hazaáruló a kormány, ha most sem lép Kárpátalja felszabadítása és visszacsatolása ügyében! – Kötelet a kápós Bauer Tamásnak! – a Kárpátmedencei Székely-Magyar Nemzetőrség parancsnokságának nyilatkozata

226. Történelemhasmisítással a nemlétező történelemhamisítás ellen

225. Szalonnasütés székely őrtüzeknél – Nyílt levél Izsák Balázshoz

224. Tiltakozunk Románia OECD-csatlakozásának támogatása, Gulyás Márton Trianon-relatívizáló filmje, valamint a Dékápó és Jobbik választójog-korlátozó javaslatai ellen – Támogatjuk a béruniós polgári kezdeményezést, valamint a Trianon felülvizsgálatához kapcsolódó nemzeti konzultációt! – A Kárpátmedencei Székely-Magyar Nemzetőrség parancsnokságának a nyilatkozata

223. Történelemhamisító ellen-Trianon-film – Gulyás Márton "Közös ország mozgalma" lehet az új szadesz?

222. Szijjártó Péter hátbatámadta a székely autonómiát Temesváron! – Az orbánizmus rövid természetrajza – Török logisztikai cég húzhatja keresztül a románok "Új-Hamburg" projektjét?

221. Soros György Kína brókere! – Orbán szabadságh(átra)arca Brüsszellel!

220. Miért nem hisz Ron Werber Istenben?

219. Székely Kongresszus: a magyar nyelvű oktatás hiányosságai és lehetőségei

218. Gratulálunk Sóós Sándor alelnökké választásához és Borbély Zsolt Attila riportjához! - Az alacsony iskolavégzettségűek után az elszakított véreinktől is megfosztaná a választójogot a Jobbik?

217. A Kárpátmedencei Székely-Magyar Nemzetőrség parancsnokának nyílt üzenete a Magyar Gárda volt és még jelenlegi tagjaihoz

216. Egy "magyar" ex-titkosszolga képmutató önömlengése – Katrein Ferenc volt titkosszolga index-riportjának margójára

215. Demszky helyett a Jobbik bitorolta Március 15-én a Petőfi teret!

214. A Szavaknak vége…(vers Március 15. alkalmából)

213. A Kárpátmedencei Székely Magyar Nemzetőrség parancsnokságának állásfoglalása az MHSZ visszaállításáról, és a Gyergyószéki Székely Tanács népzsavazási kezdeményezéséről

212. Saját tagtársuk jelentette fel a románoknál a két HVIM-est! – Honnan jött Vona és Toroczkai? – Szijjártó külügyminisztériuma az asszonyverést is viagrával csinálja!

211. Gabikám, te nagyon segghülye! – nyílt levél Vona Gáborhoz hanukaüzenete alkalmából

210. Trianon (vers)

209. Beteg génekkel akarja mérgezni Csonka-Magyarországot a román titkosszolgálat és a román ortodox egyház!

208. Oláh templom, magyar halál! – Mezőpaniti Bodó János írása

207. El lehet Romániától szakítani Székelyföldet, Erdélytől nem! – reagálás Borsos Géza írására.

206. Történelemhamisító és magyarellenes román film készül!

205. Putyin asszimetrikus politikája – A Székely-Magyar Nemzetőrség parancsnoka ellen merényletre készült az MNA! – Orbán beszállna a román "új-Hamburg" projektbe!

204. Magunkról, a migrációról és a Brexitről – egy kicsit másképp

203. Nyílt level egy "mélymagyar" konjunktúra-lovaghoz "lovaggá ütése" alkalmából

202. Tiltakozunk Orbán Viktor "közös hadsereg ötlete", továbbá egy honvéd laktanyának egy gazemberről történő elnevezése ellen!

201. Interpelláció Magyarország Miniszterelnökéhez: Mi a kormány álláspontja a Moldáv Köztársaság készülődő Románia általi bekebelezéséről?

200. Sorsfordító idő

199. Székely – Magyar Nemzetőrség állásfoglalása: A Krímről van szó!

198. Muszlim beözönlés: fordított Kállay-kettőst jár az Orbán-kormány!

197. A Nemzet szégyene, ami Kézdivásárhelyen történt!

196. Határvadász-dandárok helyett hatásvadász-dandárokat mozgósít a kormány! – a Kárpátmedencei Székely-Magyar Nemzetőrség parancsnokságának állásfoglalása

195. "Ne gyere haza, fiatal!" – válasz Laky Zoltán írására a Heti Válaszból

194. Szerettem volna… (Göncz halálára)

193. A Kárpátmedencei Székely-Magyar Nemzetőrség parancsnokának beszéde a Nemzeti Történelemtanárok Társaságának az ukrán nagykövetség előtt tartott tüntetésén

192. Kötéltánc a hit és a nyelv határán – református szórványkonferencia Algyógyon

191. Az székely autonómiamozgalmat bomlasztja és a szórvány nyelvi jogait szűkítené az R"M"DSZ! – Szakadás előtt az SZNT?

190. Hírek, 2014 augusztus-szeptember

189. Történelemhamisítás a(z ál-)Demokratában, hivatalos emlékév helyett Dózsa-mocskolással emlékezik a fideszes sajtó a Parasztszabadságharc 500. évfordulójáról!

188. Nyílt levél Kövér Lászlóhoz, az Országgyűlés elnökéhez, a Berlinben az „Elűzöttek szövetsége" ülésének díszvendégeként elmondott beszéde kapcsán

187. Az elmúlt fél év hírei

186. Igenis van etnikai alapú sorozás, megnyúzott kutyákkal táplálkoznak az ukrán hadseregbe sorozott magyarok! – A megszállók biztonsági szolgálata ungvári központjának elfoglalása nem etnikai incidens volt! – Titkos terv egy független galíciai és kárpátaljai zsidó állam létrehozására!

185. Kárpátalja forrong a jogbitorló sorozások miatt, Ponta Moldáviával akar egyesülni – Navrasics folytatja Kovács, Göncz és Fejbólintó cselédpolitikáját!

184. Vajon miért hazudozik Ungváry Krisztián össze-vissza?

183. A Kárpátmedencei Székely-Magyat Nemzetőrség parancsnokságának állásfoglalása Firtz Tamás CÖF-vezér Európai Egyesült Államokkal kapcsolatos kijelentéséről

182. Nyílt levél június 4.-e alkalmából az egy éve a szerb megszállók által brutálisan meggyilkolt Bilicki Ervinhez

181. Soroz a megszálló törvénytelen idegen hatalom Erdélyben és Kárpátalján is! – A magyar és a lengyel miniszterelnök nyilatkozatháborúja – (A Kárpátmedencei Székely-Magyar Nemzetőrség parancsnokának állásfoglalása)

180. Üdvözöljük Gaudi Nagy Tamás brüsszeli felszólalását és a hazaáruló, kollaboráns Pásztor István leköpését!

179. Borbély Zsolt Attila publicisztikája és a lakosságcsere agyréme (Borbély Zsolt Attila: Akkor és most: MNSZ–RMDSZ-párhuzamok)

178. Ponta: Románia fokozatosan növeli védelmi költségvetését – A Pentagon újabb 175 tengerészgyalogost küld Romániába

177. Mikrofonállványok paktuma

176. A Sabin nő elakarja rabolni Kovásznát!

175. Olyanokat büntet a megszálló román rendőrség, akik részt se vettek a marosvásárhelyi „polgári pikniken!" – Wass Albert után már Nyírőre sem szabad emlékezni!

174. Ismét a fekete március szelleme kísértett Marosvásárhelyen! – A sziromlevelűek koalíciós megállapodását már is megszegte a megszálló román kormány: továbbra sem lesznek magyar főtanszékek a MOGYÉ-n!

173. Az új világháború küszöbén ismét többszörös aranyérmet szereztünk hazaárulásból: a magyar határrevízió ellen tiltakozik, a román hódítási vágyat szó nélkül eltűri a fejbólintó magyar külügy!

172. Hivatalos sziromlevelű érdekképviseletünk a megszálló oláhokkal karöltve akadályozza a március 15-i megemlékezéseket!

171. Petőfi szobor-avatás, rácskoszorúzás és magyarellenes provokáció Kolozsváron – Izsák után Bunta Leventét és Verestói Attilát is kifütyülték Március 15.-én!

170. Újra a román kormányon a kollaboráns sziromlevelűek! – Megismétlődött a "Forgatag szindróma", Izsák Balázst kifütyülték Marosvásárhelyen!

169. A Kárpátmedencei Székely-Magyar Nemzetőrség parancsnokságának követelése az idei Március 15. alkalmából: követeljük Kárpátalja fegyveres felszabadítását és visszacsatolását, valamint 2014-nek hivatalos Gábor Áron- és Dózsa-emlékévvé nyilvánítását!

168. Obama Bukarestnek ígérte Moldáviát és Kárpátalját is! – a Kárpátmedencei Székely-Magyar Nemzetőrség parancsnokságának állásfoglalása

167. Kampánytémává válik a Horthy-korszak stigmatizálása

166. Viktor, a szívtipró

165. Alakuló választási szövetségek: Csonkahonban szövetséget kötöttek, Erdélyben küszöbön a megegyezés a kápós hazaáruló erők között!

164. Az erdélyi zászló- és szoborháború újabb fejezetei

163. Már robbantott a magyar nyomor!

162. Nemcsak Erdélyben, hanem Kárpátalján és Délvidéken is adják-veszik a magyar állampolgárságot!

161. Az egyetemes magyarság nevében követeljük a dilettáns vigyordiplomata Martonyi leváltását, és az új választási törvény módosítását!

160. Ukrajna geopolitikai katasztrófához közelít és eltűnhet a térképről orosz lapok szerint – Románia kész "politikai ajánlatot" tenni Moldovának, a gagauzok nem kérnek a Romániával való egyesülésből!

159. A rommagyar médiamunkásról

158. Napnál is világosabban bebizonyosodott, hogy ballliberális oldalunk a román titkosszolgálatnak dolgozik: a Néphazugság robbantotta ki az erdélyi földbotrányt!

157. A sziromlevelű Piti András, marosvásárhelyi alpolgármester év végi hajbókolása Dorin Florea előtt

156. A Magyar Kultúra Napjának alkalmából

155. Borboly-megye kollaboráns sziromlevelű tanácsa autonómiát adott a román betolakodóknak! - A megszálló oláhoknak köszönhetően ortodox védőszentje van Szatmárnémetinek!

154. Vajon a németek, vagy a magyarok ellen szólna a kormány által tervezett "német megszállás emlékműve"?

153. Ukrajna felosztására készül Ororszország – Basescu újévi beszédében is Beszarábia bekebelezéséről mint "román projektről" beszélt – Hatalmas magyar külpolitikai baklövés, vagy szándékos hazaárulás terheli bukaresti mezőgazdasági attasénk lelkét?

152. Ha mi kisebbségvédelmi szervezet lennénk…!

151. Egy résztvevő beszámolója a téli közfoglalkoztatásról: Tarlós homoszexuális párt adott össze, gyurcsányista pártagitáció a Fővárosi Kormányhivatal pénzén a Mándy Iván Szakközépiskolában!

150. Amire 70 éve várunk: végre románt vertek Sepsiszentgyörgyön?

149. Petőfi Sándorra emlékeztek Csíkszeredán, Saztmárnémetiben és Marosvásárhelyen, a Mádéfalvi veszedelemre Mádéfalván

148. Marosvásárhelyi körkép: a "magyar" pékségek egy része csak a megszállókat szólítja meg nyelvnek nevezett kutyaugatásukon

147. Kétcsillagos kovásznai szállót kapott ajándékba a román ortodox egyház, rejtélyes román energetikai kutatótorony Kommandón: Napnál is világosabb előkészületek Háromszék elrománosítására!

146. Tovább üldözik a székely zászlót!

145. Decebal-szobor Marosvásárhelyen – dúl a szoborháború Erdélyben és a Délvidéken!

144. 48-as ágyúmaketettet foglalt le "lőfegyverként" Székelyföldön a román rendőrség!

143. Újabb magyar világháborús részvétel, újabb őszirózsás patkánylázadás és egy újabb, végső Trianon számára készíti elő a talajt a Kúria a devizahiteles-ügyben hozott népellenes és magyargyilkos döntés-csomagjával!

142. Nemcsak nemzetgyalázáshoz asszisztált, de bűnpártolást követett el bécsi nagykövetünk!

141. Elhunyt Szelestey László, kiváló néprajzkutató

140. Tragikus kilátások az erdélyi szociológusok szerint

139. Románia tovább készül Moldávia bekebelezésére – fejbólintó diplomáciánk szokás szerint lapít, mint ebürülék a gyepen!

138. Idén is folytatódott a nyílt magyarüldözés a megszálló román városvezetés részéről Marosvásárhelyen!

137. Hírösszefoglalónk szerkesztőségi szünetünk 6 hónapjáról

136. Lesöpört polgári kezdeméynezések és újabb román betelepítés a székely fővárosba! – A Kárpátmedencei Székely-Magyar Nemzetőrség parancsnokságának soronkívüli nyilatkozata

135. A Kárpátmedencei Székely-Magyar Nemzetőrség parancsnokának nyilatkozata az idei EMI-tábor körül gerjesztett román hisztéria kapcsán

134. Két olvasói levél a "Korrektúra" című, Echo TV-s műsor szerkesztőségének

133. Korunk Basch Ference: Köves Slomó

132. Bayer Zsolt kontra Kőműves Géza és Tácsi István a magyargyilkos földtörvényről

131. Zsirinovszkij elismerte a magyar igényeket Kárpátaljára – Román lapok a Dnyeszteren túli terület nélküli Besszarábiával való egyesülést jósolják

130. A Kárpátmedencei Székely-Magyar Nemzetőrség Hírszerző Szolgálatának hírei az elmúlt másfél hónapból

129. Megrongálták az ispánkúti Petőfi-emlékművet!

128. Már a betegekkel való magyarnyelvű kommunikációt is tiltja a román megszálló hatalom a MOGYÉ-n – Ádám Valérián egyedül gyűjti az aláírásokat a magyar orvosképzés helyreállításáért!

127. Ahol Brassai Zombika nem akar "magyar gettókat": dulakodás a marosvásárhelyi vegyes tannyelvű "Rebreanu gimnázium" évzáróján – Le a betolakodó szőrőstalpúak bekebelező multikuturalizmusával!

126. Bős-Nagymaros teljes megépítését szorgalmazza a Jobbik – A párt ifjúsági tagozata kisajátította magának az EMI idei táborát!

125. Amit Horn Gyuláról kevesen tudtak – Andor László után a Nagy-Magyarosrszág-kitiltó Csányi Sándor neve vetődött fel a balliberális oldal közös miniszterelnök-jelöltjeként!

124. Megváltoztattuk korábbi álláspontunkat: mégis támogatjuk a Székely Nemzeti Tanács uniós polgári kezdeményezését! – A Kárpátmedencei Székely-Magyar Nemzetőrség parancsnokságának nyilatkozata

123. A Bilcki Ervin véréért fizetett magyar júdáspénz árán született a szerb parlamenti határozat! – Az egyetemes magyarság nevében tiltakozunk a mocskos alku, Trianon ünneplése, a hazaáruló földtörvény, valamint Sólyom László "Magyar Szabadság díjjal" való kitüntetése ellen!

122. Magyar találmány Székelyföldről

121. Halotti tor (vers Trianon évfordulója alkalmából)

120. Trianoni hírösszefoglaló – a románok már alkotmányosan tiltják a Trianonra való emlékezést!

119. Nem hamisítvány a csíki székely krónika!

118. A "sógorok" Háromszéken – a Schweighofer osztrák faipari vállalkozással tetetné tönkre a rétyi nyírest és a háromszéki székely vállalkozókat a román titkosszolgálat!

117. A marosvásárhelyi önálló magyar oktatás ellen, és a kanadai román emigráns gyerekek anyanyelvű oktatásáért harcol az R"M"DSZ!

116. Magyarverés Temerinen, Ceausescut idéző, félelemkeltő magyarellenes hatósági zaklatás Nagybányán, és városrombolás Kolozsváron a megszálló román tanfelügyelőség által, a magyar külügy válaszlépései nélkül!

115. Magyar csodafegyver gyártási jogát adtuk el oláh rablószomszédunknak! – Tiltakozunk az egyetemes magyarság nevében! – A falromboló M6 Híúz géppuskával kapcsolatos arcpirító botrányról a Jobbik is mélyen kussol!

114. Izsák Balázs: a román kormány régiósítási terve Ceausescu telepítés-politikájára épül!

113. Durva kettős mérce a román igazságszolgáltatásban: a volt Bánffy-birtokot nem szolgáltatja vissza a megszálló állam!

112. Az MKP elnöke szerint a tót félnek kedvez a mosolydiplomácia – Brüsszelben tárgyalták a Benes-dekrétumokat és a tót állampolgársági törvényt!

111. Zsidó világkongresszus: miért kellett Feldmayernek távoznia?

110. Magyarellenességre vágyom!

109. Vona Gábor kukába dobná Bethlen Gábor, Rákóczi, Kossuth emlékét, az Ellenállási záradékot, valamint Nagyboldogasszony Anyánk kultuszát is!

108. A marosvécsi panzió fura ura, avagy a szórványban még a söpredékről sem mondhatunk le!

107. Szubjektív összefoglaló szerkesztőségi munkaszünetünk két hónapjának híreiből

106. Szervezett magyarellenes román propagandahadjárattá nőtte ki magát a kovásznai román diáklány provokációja!

105. Jogbitorló asszimilációs nyomást gyakorolna a tót szeparatista oktatási minisztérium a vegyes lakosságú településekre!

104. Már a Duna-Tisza-köze is románosodik! – Gyilkossággal és etnikai térnyeréssel járó románbűnözésről számolt be a Csonkahoni Dél-alföldön a jobbikos pártlap múltheti száma!

103. A Kárpátmedencei Székely-Magyar Nemzetőrség parancsnokságának követelése az Egyetemes Magyarság nevében Magyarország Miniszterelnökéhez

102. Magyar vért ontottak Délvidéken a megszálló szerbek! Bosszút követelünk az Egyetemes Magyarság nevében!

101. Kisgyerekekről téptek le magyar kokárdákat tépkedtek le a betolakodó ukránok Kárpátalján!

100. Gratulálunk Szaniszló Ferenc Táncsics-díjához!

99. Megtorlatlan magyarellenes román provokáció Kovásznán és Aradon! – Tőkés és Tóró Füzesoszival, Bíró Zsolt "M "PP-elnök Kellemetlen Dudorral, Gergely Balázs, a szórványtelepítő néppárti alelnök R"M"DSZ-es és román politikusokkal "ünnepelte" Március 15.-ét!

98. Amerikai tengerészgyalogos laktanya épül a Szabadság téren, Charles Gáti lesz az itteni amerikai nagykövet – nyílt levél Vona Gáborhoz és Szabó Gáborhoz, a Jobbik pártigazgatójához

97. A mi megfagyott forradalmunk (Az idei március 15. alkalmából)

96. Örömhír: mégsincs közel a világvége, mégsem lett III/III-as pápa!

95. Támogatjuk a székely autonómiát, de csak addig, amíg Erdélyt vissza nem csatolják Magyarországhoz! (A marosvásárhelyi tüntetés a Székely-Magyar Nemzetőrség parancsnokságának szemszögéből)

94. Szégyenben fogant a Partiumi Autonómia Tanács!

93. Az oláhoknak semmi sem elég! – Sepsiszentgyörgy sziromlevelű vezetése száműzte városából a március 15.-i Kárpátia-koncertet!

92. Magyarellenes provokáció, vagy a szilágy megyei sziromlevelűek önreklámja? – Basescu Románia kötelezettségeiről

91. Németh Zsolt elismerően szólt a szocik „nemzetpolitikai fordulatáról„ – közös listán a tulipán és a vörös szekfű 2014-ben?

90. III/III-as lesz a "végidők pápája"?

89. Nyugodtan alhatunk a vezérkari főnök szerint

88. Frunda a magyar kormány pszichológiai nyomásgyakorlásától, Bíró Zsolt és Tóró a „magyar szélsőségesektől„ óvja az erédlyi magyarságot!

87. Árus Zsolt nyílt levele az Amerikai Egyesült Államok bukaresti nagykövetéhez a Wass Albert megemlékezést tartó gyergyószentmiklósiak román hatósági meghurcolása ügyében

86. Megtapsolták a Román Akadémián a holokauszttagadó történészt!

85. Magyarokat vertek Szabadkán – Erdélyben már pusztán az asszimiláció elleni harc is hatósági eljárást von maga után!

84. Fico azt szeretné, ha a "kisebbségek nem zsarolnák a szlovák államot"

83. Senki nem verte pofán a Székelyföldön magát otthonérző román nemzetvédelmi minisztert! – Multikulturális pofáraesés Kolozsváron!

82. A két jobboldali párt a szórványtelepítés agyrémével, az R"M"DSZ a marosvásárhelyi tüntetés bojkottálásával, és a zászlók egymás elleni uszításával osztja meg az erdélyi magyarságot!

81. Szerepléskor kemény, helytálláskor puha Csíkszereda sziromlevelű polgármestere – Beválni látszik jóslatunk: Borboly Csaba a székely zászlóval váltaná le a magyart!

80. A kápós MSZP a román miniszterelnökkel "ünnepli" a székely szabadság napját! – A Fidesz most is gyáván megfutamodott!

79. Zászlóügyben látszólagos román meghátrálás: a háttérben a sziromlevelűek újabb piszkos neptuni alkuja sejthető

78. Szász Jenő is felfedte szórványellenes kártyáját: Vajon melyik nemzet stratégája?

77. A tűlevelűek és a sziromlevelűek után a Néppárt vezetőségében is felütötte fejét a szórványellenesség! – A Kárpátmedencei Székely-Magyar Nemzetőrség parancsnokságának aggódó nyílt levele az EMNT és EMNP vezetőségéhez

76. A székely zászló eredete és Izsák Balázs

75. Jelenünk és jövőnk után a múltunkat is áruba bocsátja az oláhoknak az R"M"DSZ: "Báthory év" a "lengyel-román barátság" jegyében, sziromlevelű asszisztálással!

74. Szakadóban a marosvásárhelyi sziromlevelűek!

73. Román hatósági hajsza az őshonos magyar nyelv ellen Szilágyperecsenen és Csíkszeredán! – Borboly Csaba megint szerepelhetett egyet!

72. Zászlókkal még sehol nem nyertek háborút! – A Kárpátmedencei Székely-Magyar Nemzetőrség parancsnokságának állásfoglalása a székely zászlóháború újabb fejleményeit illetően

71.A Kárpátmedencei Székely-Magyar Nemzetőrség parancsnoksága „Szanyi Tibor-pályázatot" hirdet!

70. Az utóbbi hetekben növekvő magyarellenesség okán követeljük az alapszerződések felmondását, és rablószomszédaink állami szimbólumainak betiltását!

69. A Bem-szobor helyére állítana Cuza-szobrot Marosvásáhely oláh megszálló polgármestere – zászlóháború Sepsiszentgyörgyön

68. A szerb megszállók ismét magyart vertek a Délvidéken! – kormányunk miért nem inkább a délvidéki megszálló szerb terrorizmus ellen harcol?

67. Bojkottmozgalmat hirdetünk az Árpádsávot és Nagy-Magyarországot betiltó „M"LSZ elnökének bankja ellen!

66. Románia parazita állam egy moldáv lap szerint

65. Cselédkormányunk legújabb gyávaságai

64. Két „nagyon okos" értelmiségi

63. Hírek a mi szemszögünkből – 2013./1.

62. Adatbázist építésébe kezd az RMDSZ a „székely diákigazolvánnyal"?

61. A Kárpátmedencei Székely-Magyar Nemzetőrség parancsnokságának állásfoglalása a FIFA magyarellenes döntéséről

60. Testületünk csatlakozik a március 10.-i székely szabadság napjához – felszólítjuk Erdély összes magyar településének elöljáróságát, hogy kövessék Csíkmadaras példáját!

59.Ellenzékben is kormányon az RMDSZ! – Kelemen Hunor szerint csak Vuicilescu, szerintünk egész Románia és általában a románok a rákos daganat!

58.Ismét magyar állampolgárokat zaklatnak a felvidéki tót szeparatisták! – Politikai elitünknek csak az izraeli kettős-állampolgárok jogai fontosak!

57.Hende állta a szavát: valóban nem a haderő fejlesztésével foglalkozott az elmúlt esztendőben!

56.Az új Csonka-Magyarország a „Székelyföld-matrica" – a szórvány felszámolására készül az RMDSZ?

55. Szörnyű Levike és a műveszet

54.A Kárpátmedencei Székely Magyar Nemzetőrség parancsnokságának nyilatkozata a diáktüntetésekkel kapcsolatosan és tiltakozása a román-magyar mosolydiplomácia folytatása ellen

53.A 61 százalék!

52. Egy kicsi székely két levele a Mikuláshoz és a Jézuskához

51.Megvan Verestóy keresztapa-útóda az RMDSZ-ben?

50.Erdélyi kampány: autonómia és visszaszolgáltatás – EMI-seket zaklat a román hatóság!

49.Az elmúlt másfél hónap hírei a mi szemszögünkből

48.Végveszélyben a maradék magyar Haza is – Az egyetemes magyarság nevében tiltakozunk a nemzetgyilkos állampolgársági-adományozási ötlet ellen!

47.A neptunista-kollaboráns sziromlevelűeknek kampányol a „konzervatív-katolikus" erdélyi hírportál!

46. „Szlovákiához" szeretné csatolni Rajkát egy tót ingatlanügynökség! – Kilakoltatja a nem fizetőket Sepsiszentgyörgy sziromlevelű polgármestere!

45. A neptunos sziromlevelűek még az autonómiát is gyávák voltak képviselni az EPP kongresszusán! – Ismét bebizonyosodott a Jobbik teszkós radikalizmusa!

44. Ami nem sikerült Gyurcsányéknak, sikerülhet Orbánnak – Andrej Sagunának, a 48-as magyarellenes és ellenforradalmár román püspöknek állítana szobrot a magyar kormány?

43. A lengyel külügyminiszter németbérenc és hazaáruló!

42. Helyreigazítás

41. Egy bírósági ügy tanulsága az alperes pólóján keresztül

40. A háború és a székely autonómia

39. Készülődő német katonai agresszió Kelet-Közép-Európa ellen? Szálasi szerepére készül Gyurcsány?

38. A Pál utcai fiú

37. A Féligazság napja: hogyan válhat egy igaz ügyből gyomorforgató kampányrendezvény

36. A Kárpátmedencei Székely-Magyar Nemzetőrség parancsnokának nyilatkozata az EMI-táborral kapcsolatos rémhírterjesztéssel kapcsolatosan

35. Rövid híreink – 2.

34. Rövid híreink

33. Az RMDSZ pártötlete a kisantant újabb trójai falova – Egy emberért beáldozta legjobb megyéjét a Jobbik!

32. Merkel negyedik birodalma és a román helyzet

31. Elie élt, Elie él és Elie élni fog – folytatódik Nyírő hamvainak mozgóurnás meghurcolása

30. Új kiáltó szó – a nagybányai és bányavidéki magyarságért!

29. Önkormányzati választások Erdélyben: egy gyilkosság és egy magyarverés!

28. Trianon-relativizálás és Kossuth-gyalázás a Népszava honlapján

27.Nyílt levél a trianoni gyásznap alkalmából: szégyellje magát a kormány!

26. Nyírő József sírrablói

25.A Kárpátmedencei Székely-Magyar Nemzetőrség parancsnokságának pünkösdi felhívása: ha az oláhok nem engedik Nyírő Józsefet újratemetni, háború lesz!

24.Dániel Péter Horthy-szobor gyalázása kapcsán közzétesszük Szentkirályi Gábor törzsőrmester bajtársunk tanulmányát: „Valóban cinkos volt-e a Kormányzó?"

23.A nagy „szabadságharc" után jön a kiegyezés.

22.Az új román kormány Székelyföld feldarabolására készül, Pozsonyban magyarokat vertek, mi meg közben a hazaárulásból nyernénk világbajnokságot!

21. Én nem tudok felháborodni az enyhítő ítéleten!

20. Ponta szerint „túl sok előjoga van" az erdélyi magyaroknak – szorul a kisantantgyűrű

19. Még sírjában sem tagadja meg...

18. A leghazaárulóbb kollaboránsainak...

17. Kabátot a gombhoz

16. Egymillióan a sajtócenzúráért, és 149-en Horthy gyalázásáért

15. Megbírságolták a románok a magyar hokisokat!

14. Hende Csaba: nagy fejlesztések indulnak négy év múlva a honvédségnél

13. Geszti Peti belehazudott az erdélyi emberek szemébe RMDSZ-es városvezetéssel második székely vágta!

12.Ismét meggyalázták a megszálló ukránok a vereckei honvisszafoglalási emlékművet!

11. Lesz-e Petőfi Sándor Iskola Segesváron?