A Kárpátmedencei Székely-Magyar Nemzetőrség parancsnoksága „Szanyi Tibor-pályázatot” hirdet!


Ennyire nem lehet hülye egy párt, mármint az MSZP, miszerint bocsánatot kér december 5.-éért, miközben Miskolcon románozik. Főleg úgy, hogy az egyik kolozsvári bocsánatot kérő az a Szanyi Tibor volt, aki még 2010-ben is Gyurcsánnyal együtt leszavazta a könnyített honosítást a parlamentben. Ez a párt nem bizony nem hajt az elszakított területek magyar szavazataira, mert akkor ekkora baklövést nem követnének el, mint ez a nesze semmi fogd meg jól bocsánatkérése. Az ilyen bocsánatkérésre mondta az egyszeri székely, hogy „Jól van, hát nem haragszom, megbocsátok… de azért a szemem elé ne kerülj többé!”. Az ilyen kiöklendezett bocsánatkérést azért csinálták csak, mert valaki elvárja tőlük. Talán a Fidesz, mely elsődleges feltételként szabta a titkos háttértárgyalásokon a nagykoalícióhoz. De mivel a kisantant fele is vannak elvárások, hát nyomban vissza is táncoltak, jelezvén a rablószomszéd titkoszszolgálatok felé, hogy ezt igazából nem is gondolták komolyan. Ezt bizonyítja Szanyi gyulai botránya is, különben ha nem így lenne, Szanyit nemhogy rég visszafogták volna, de egyenesen a 2010-es szavazásáért is külön bocsánatot kérettek volna vele.
Erkel szülővárosában, ahol különben most épp a Fidesznek köszönhetően készül valóra válni Gyurcsány egyik kisebb álma a Saguna-szobor felállításával, és ahol a most folyó székelyföldi zászlóháború dacára lengnek a román zászlók, Szanyi olyan mókás Zuschlagos jókedvében megpendítette, hogy a Fidesz részvidéki szimpatizánsait románul köszönti, hiszen ők románok. Majd másnap minden szégyenérzet nélkül az ATV-ben kifejtette, hogy ő ugyan egy „európai kitekintésű ember”, de amióta „mindenféle jöttment magyar állampolgárságot kap, azóta már csúfan néznek rá nyugaton”, ha felmutatja a magyar útlevelét. Márpedig „régen ez nem így volt”. S ezt még megtoldotta azzal is, hogy szerinte a román állampolgárok nyilvánvalóan románok, még akkor is, ha magyar az anyanyelvük.
De ezzel nem fejezte be, a facebokk-on a mi Szanyink pályázatot hirdetett. „Pályázat! Aki tud ide mellékelni bármilyen tőlem (!!!) származó eredeti (!!!) mondatot, hanganyagot, videót, amelyben az erdélyi magyarsággal kapcsolatban bármi rosszat kifejezne, annak fizetek egy korsó sört Marosvásárhely (vagy igény esetén más erdélyi város) főterén! ;) Kizárólag eredeti anyagok jöhetnek szóba, hallomások, mások állításai nem érdekelnek. :)”. Na ehhez a pofa sörhöz már tényleg pofa kell, úgyhogy Testületünk parancsnoksága is ihletet kapott Szanyitól, és mi is pályázatot hirdetünk.
Pályázatunk így hangzik: Az a magyar nemzetiségű személy, aki tud mellékelni olyan videót, filmfelvételt saját magáról, amelyen láthatóan nagy nyilvánosság előtt Szanyi Tibort jól pofánveri, majd leköpi, annak Testületünk parancsnoka bármely erdélyi város főterén fizet egy korsó sört! Kizárólag eredeti anyagok jöhetnek szóba, hallomások, mások állításai nem érdekelnek minket! Elérhetőségünk linkben található email-címűnk, vagy el lehet küldeni a Világ magyarsága szerkesztőségébe: magyarvilag333@gmail.com , illetve elküldheti a +36302896743-as telefonszámra.

A Kárpátmedencei Székely-Magyar Nemzetőrség parancsnoka
Klutsik György s. k.

2013 02. 16.