Üdvözöljük Gaudi Nagy Tamás brüsszeli felszólalását és a hazaáruló, kollaboráns Pásztor István leköpését!


Testületünk állománya örömmel értesült arról, hogy Gaudi Nagy Tamás EP-parlamenti felszólalásában kertelés nélkül kijelentette, hogy Kárpátalja visszajár Magyarországnak. Bíztunk benne, hogy felszólalása a Jobbik eddigi külpolitikájának a módosulását jelenti, ugyanis eddig a magát nemzetinek mondó párt, belesimulva a többpárti titkoszszolgálati status quo-ba, az autonómiánál többet nem mert követelni. Sajnos csalódással vettük tudomásul, hogy Gaudi Nagy Tamás felszólalása csak egyéni véleményét tükrözi, és a pártja nemcsak hogy nem jelölte Őt újra sem EP-képviselőnek, sem más tisztségre, de úgy tűnik, el is határolódik tőle, és útja elválik a nemzetinek látszó slamasztikától.
Történt ugyanis, hogy a Magyar Föld védelmében tartott parlamenti tüntetésen – melyen egyébként rajta és Morvai Krisztinán kívül annak ellenére sem tette tiszteletét egyetlen jobbikos politikus, hogy ez a párt programjának egyik állítólagos sarokköve – az Országházból ki-be jövő hazaárulókat nevén merte nevezni a tömeg előtt, amelyből egy hazafias hölgy le merte köpni Pásztor István délvidéki fő kollaboránst, majd egy napra rá Gaudi maga is a azt a lámpavasat helyeselte a Pásztor István féle hazaárulók számára, amit meg is érdemelnek. Annak a magyarnak nevezett közéletnek szinte minden szereplője, mely az elcsatolt területek, de különösen a Kárpátalja és a Délvidék magyarellenes megnyilvánulásait, sőt, Bilicki Ervin esetében a drága magyar vér kiontását a gyáva nyúl közönyével szemléli, most egyetlen kanálisként okádta Gaudira saját bűzös trágyaléjét, és egyetlen ótvaras gazemberként zárt össze szolidaritásból egy aljas hazaáruló mellett, Áder Jánostól és a reterátról kihömpölygő Bayer Zsoltnak látszódó majomtól kezdve a kápós ballib oldalon át saját pártja vezetéséig.
Ez az eset jól megmutatta, hogy a magyarnak nevezett közélet trágyadombját sem Nagy-Magyarország újraegyesítése, sem elszakított véreink sorsa nem érdekli, csak és kizárólag a trianoni status quót biztosító "stratégiai partnerség" fenntartása, valamint a hazaárulók védelme, a kápós Gyurcsánnyal és Gergényivel egyetemben. A Bilicki Ervin és a Pásztor István esete közötti kontraszt jól megmutatja a magyarnak nevezett közélet trágyadombjának lényegét, ez maga a magyar közélet. Az elcsatolt területeken Kellemetlen Dudor és Pásztor István a kollaborálással, itthon az összes parlamenti párt a stratégiai partnerséggel tartja fenn a magyargyilkos és országgyilkos Trianont és a "magyar kisebbségi kérdés mintaszerű megoldottságának" a látszatát. Ebbe a látszatba rondított bele Gaudi Nagy Tamás a Kárpátalját, mint a Haza egyik jogos jussának területi követelésével előálló felszólalásával Brüsszelben, ezért most a magyarnak nevezett közélet trágyadombja, beleértve saját pártját is, most egy emberként határolódik el tőle, beleértve saját pártját is.
Tisztelt Gaudi Nagy Tamás, fogadja szolidaritásunkat, Testületünk egész állománya nevében üdvözöljük mind a Kárpátalja visszakövetelésére vonatkozó bátor brüsszeli felszólalását, mind Pásztor István leköpését, mind a lámpavasnak az árulók számára való kilátásba helyezését. Fogadja tiszteletünket, és bízunk jövőbeli együttműködésünkben!

A Kárpátmedencei Székely-Magyar Nemzetőrség parancsnoka
Klutsik György s. k.

2014 05. 14.