A kápós MSZP a román miniszterelnökkel "ünnepli" a székely szabadság napját! – A Fidesz most is gyáván megfutamodott!


Amíg az egész ország lélekzetellállítva készül – most ne részletezzük, hogy milyen politikai erők által szervezve – a március 10.-i, marosvásárhelyi Székely szabadság napjára, a kápós párt, az MSZP alighogy "bocsánatot kért" Kolozsváron december 5.-ért, máris újra szembeköpte az erdélyi magyarságot. Ugyanis épp a marosvásárhelyi tüntetést megelőzően egy napra hívta meg Victor Pontát Budapestre az MSZP nőnapi rendezvényére dízvendégnek (mondjuk ezt a magyar nők nevében kérjük ki magunknak): Azt a nyíltan magyarellenes Victor Pontát, aki február 19.-én a következőt nyilatkozta: "Március 9-én az MSZP meghívására Budapesten leszek, hogy arról beszéljünk: a magyar, a román, a szlovák és a szerb nép között nincs valódi probléma, annál is inkább, mert mindannyian európai polgárok vagyunk. Csak a szélsőséges és demagóg politika – és nem is a Fidesz a legszélsőségesebb, ott van nekik a Jobbik – , valójában az használja ezeket a hamis provokációkat".
A nemzeti radikálisok, akik mindent a zsidókérdés szemüvegén keresztül hajlandóak csak vizsgálni, és a magyarországi hazaáruló és országvezstő balliberális oldal mibenlétét kizárólag a világcionista zsidó összeesküvés-elmélet alapján hajlandó értelmezni, el kellett volna gondolkozzanak Ponta imént idézett mondatain, ami a Napnál is világosabban visszaigazolja a meghívó MSZP-nek kisantant-szolidaritását. Balliberális párt ellenzéki pozícióból izraeli miniszterelnököt, államfőt még nemigen hívott meg. A Bar!kád nevű jobbikos pártlap október 4.i számának adott interjújában mondta tavaly Boros Imre közgazdász: "Hozzátenném, a magyar jegybanki vezetők ugyanabból a körből kerülnek ki, mint mondjuk a cseh, a román vagy a szlovén jegybank vezetői. Sétálgatnak a nagy nemzetközi titkos találkozókra és Bilderberg-konferenciákra, csak van egy nagy különbség: a román jegybank vezetője elmegy és felvázolja Románia szempontjait, megpróbál alkut teremteni és bizonyos szempontból sikerül neki. A mieink meg Bartha Ferenctől elkezdve, Surányi Györgyön, Bod Péter Ákoson és Járai Zsigmondon keresztül meghallgatják a >>nagy szöveget<<, felveszik a leckét és végrehajtják idehaza".
Nos, ha ez a Bar!kádban hangzott el, akkor a mi oldalunknak kéne elgondolkodni azon, hogy amennyiben rablószomszédaink pénzügyi elitje is ugyanabból a körből kerül ki, mint a mienk, vagyis a nemzeti tábor nyelvére lefordítva ők is "zsidók", meg "cionisták", akkor miért tudják mégis képviselni a cseh, szlovén vagy a román nemzeti érdekeket? Miért csak éppen a mi "zsidajaink" vagy "zsidóbérenceink" ilyen hazaárulók és nemzetellenesek? És akkor az MSZP-SZDSZ páros valójában kinek az érdekében is tette tönkre az országot? És miért épp Pontát hívták meg, a marosvásárhelyi tüntetés előnapján? Mert éppen "őt dobta ki a gép", ahogy Szanyi-kapitány fogalmazott? És akkor miért éppen a román környezetvédelmi miniszternek ajándékoz díjat az MSZP nőnap alkalmából? Őt is "kidobta a gép"? Na, ne! Ponta meghívása is arra enged következtetni, hogy Házmesterháziék (és Csótányék és Libajnaiék) igazi szolgálati helye is sokkal közelebb keresendő, mint Washington vagy Tel-Aviv, valahol a Dumbrava partján.
De hol keresendő a Fidesz szolgálati helye, ha Boros Péter szerint Járai és Bod Péter is ugyanabból a körből kerül ki, mint mondjuk Surányi? Testületünk parancsnokságát is kellemes meglepetésként érte a hír, amikor értesültünk róla, hogy a Fidelitas és a Civil Összefogás magyar és székely zászlós demonstrációval kívánja fogadni a román miniszterelnököt. Ám kellemes meglepetésünk nem tartott sokáig, miután a szervezők, Fircz Tamás, a Civil Összefogás vezetője szerint valami homályos "titkosszolgálati" információkra hivatkozva úgy döntöttek, minthogy a román titkosszolgálat szervezett csoportjai provokációkkal készülnek megzavarni, a demonstrációt lefújják. És ha a román titkosszolgálat készül provokációra, akkor hol van kémelhárításunk, a magyar titkosszolgálat, és a Katonai Nemzetvédelmi Hivatal? Talán ülnek a tógába öltözött honvédelmi miniszter római fejdíszének babérlevelein? Kit véd a hivatal, ha nem a kilenc fennhatóság alá szétszakított Nemzetet, amennyiben még egy ilyen szervezendő tüntetésből sem képes kiszűrni az ellenséget? Az már régóta nem titok számunkra, hogy a román titkosszolgálat, az SRI tevékenységének célországa Magyarország, de ez miért titok a magyar katonai és polgári elhárítás számára, ha tényleg tőlük ered az információ? És miért titok a zsidókérdéstől elvakított nemzeti oldal számára? Tartunk attól, hogy ez az egész titkosszolgálati hablaty egy kamu szöveg, és Fejbólintó Jánosunk felől jött az ukáz, hogy a tüntetés árt a "stratégiai partnerségnek" (s tán legfőképpen a Basescuval való jó viszonynak is), s mint ilyen, nem kívánatos. (Még az sincs kizárva, sőt , le mernénk fogadni, hogy III/III-as Fejbólintó Jánosunk még soron kívül fogadni is fogja március 9.-én Pontát, nehogy stratégiai partnereink"barátságtalan lépésnek" vegyék a távolságtartást). A való igazság az, Fidesz most is szokásos formáját hozta, gyáván megfutamodott, akárcsak Orbán Viktor posványosi ígéretét megszegve, Románia EU-csatlakozásának megszavazásakor.
Aligha tévedünk, a Fidesz valódi arcát az a Rogán Antal mutatja, aki levetette az V. kerületi Városházáról a Jobbik által kiűzött székely lobogót. Kíváncsian várjuk, hogy vajon a Fidelitas és a Civil Összefogás fog-e tüntetni Rogán ellen – az ő esetében egészen bizonyosan nem kell szervezett román titkosszolgálati provokációkra számítani. De kíváncsian várjuk, hogy vajon a Jobbik megszervezi-e a Civl Összefogás és a Fidelitas helyett a székely zászlós demonstrációt?

A Kárpátmedencei Székely-Magyar Nemzetőrség parancsnoka
Klutsik György s.k.

2013 03. 04.