Obama Bukarestnek ígérte Moldáviát és Kárpátalját is! – a Kárpátmedencei Székely-Magyar Nemzetőrség parancsnokságának állásfoglalása


24 esztendő telt el, és a magyarnak nevezett kormányzat változatlanul ölbetett kézzel szemléli, amint Kelet-Európában újabb status quo-k dőlnek halomra, és a történelem szekere ismét nélkülünk guruljon tovább! A korábban sohasem létezett, mesterségesen összetákolt és felduzzasztott Ukrajnán marakodik az orosz és amerikai imperializmus, naponta jönnek újabb orosz katonai egységekről hírek a Krímből, a szó nélkül hagyott, Moldáviára ácsingózó román igények, miközben másfélezeréves, szétszabdalt Hazánk elrabolt részei mindössze rablógazdát cserélnek, de a magyar Igazság mégcsak statisztaként sem jelenik meg Európa színpadán!
Most érkezett a friss ropogós hír, persze nem a sajtón, hanem a bizalmas csatornákon hozzánk, hogy Obama az új NATO-Brüsszel barát ukrán rezsim elismerése fejében immár nem pusztán "Besszarábiát", hanem Kárpátalját is odaígérte Romániának! Mit ígér a megszálló új ukrán rezsim a Kárpátaljai magyaroknak? Betiltja a magyarok nyelvhasználati jogait! Mit ígér a megszálló román rezsim a magyaroknak? Azonkívül, hogy a kollaboráns sziromlevelűeket ismét bevéve a kormányzati koncba, a példamutató kisebbségpolitika látszatát kelti, betiltja a március 10.-i marosvásárhelyi székely szabadság napját (Noha tegyük hozzá, ahogy október 6.-án sem ünneplünk, hanem gyászolunk, és ahogy június 4.-én sem az "összetartozást" ünnepelnünk, hanem gyászolnunk kellene, úgy március 4.-én is az ünnep helyett ezt kéne tegyük, de ez most más lapra tartozik). Kormányunk szokás szerint áll, és bámul, és tétován sajnálatát fejezi ki a NATO által támogatott új ukrán kormány által meghozott magyarellenes intézkedések miatt. A fejbólintó külpolitikának köszönhetően elszalasztunk egy újabb lehetőséget, és Románia egy újabb magyar földdarabbal gazdagodik. És a Jobbik? Nagy sokára végre nem a területi autonómiát követeli, hanem a határrevíziót? De hol marad a Magyar Gárda? A Szebb Jövőért Polgári egyesület? Csak a cigánybűnözőkkel szemben tudnak bátrak és erősek lenni? A meggyengült ukrán megszálló hatalommal szemben már nem éri meg irhájukat a vásárra vinni? Vagy az nem hozná, hanem vinné a Jobbik elől a szavazatokat április 6.-án?
De a legmélyebbre azok a Kárpátaljáról idemenekült magyar életerős fiatalemberek süllyedtek, akik családjuk nélkül, azokat az ukrán-ruszin betolakodók prédájának kitéve hátrahagytak. Akik nemhogy a szülőföldért, a Hazáért, de a saját családjukért sem lennének képesek fegyvert fogni! férfi első kötelessége a Nemzet legkisebb egységének, a családnak a védelme, és háborús helyzetben az az első, hogy biztonságba helyezi! Persze ki kell bújni egy idegen hatalom sorozási kötelessége elől, de nem úgy, hogy elmenekül az ember, hanem úgy, hogy ellenáll! És nem lehet hivatkozási alap, hogy majd utána visszamegy megvédeni a családját, csak kérdés, lesz-e hova és lesz-e kit még megvédeni (És lehet, hogy nem is a már nem létező ukrán, hanem a bevonuló román katonaságtól kéne. Különben is, háborús konfliktus esetén a határokat zárják le elsőként).Úgy látszik tényleg megérdemeljük sorsunkat, gyáva népnek nincs hazája!

A Kárpátmedencei Székely-Magyar Nemzetőrség parancsnoka
Klutsik György s. k.

2014 03. 10.