Ismét magyar állampolgárokat zaklatnak a felvidéki tót szeparatisták! – Politikai elitünknek csak az izraeli kettős-állampolgárok jogai fontosak!


Endrétsik Zsolték torpedója a Szegedi-üggyel telibe találta a Jobbik cirkálóját, és végzetes lyukat ütött rajta. Az egyes közvéleménykutatások szerint menthetetlenül süllyedő hajó a találat sokkjából alighogy felócsúdott, kétségbeesetten próbálta betömni a betömhetetlen lukat. Ez volt az ú.n. Gyöngyösyi-botrány. A Jobbikos képviselő arról beszélt parlamenti beszédében, hogy lista szerint nyílván kéne tartani a zsidó származású izraeli-magyar kettős-állampolgárokat. Na több se kellett, elhangzott a régen várt varázsszó, így együtt: „zsidó”, „származás”, „lista”, „nyilvántartás”, erre a balliberális-kápós konglomerátum nem is egy emberként, hanem rotvejlerek és pitbullok hadaként vetemedett a kommunikációs húscafatra: tessék, íme a régen várt tettenérés, a Jobbik színt vallott, a napnál is világosabb immár, hogy nácik. Másnap Gyöngyösy visszakozott, hebegett, habogott, hogy ő biza nem is így gondolta, csak félreérthetően fogalmazott – dehogy fogalmaztál félreérthetően Marcikám, te pontosan ezt akartad mondani. Szarba kerültetek a Szegedi-ügy miatt, hát kellett valamivel ellensúlyozni, összedugtátok a kicsi okos buksitokat a Szabó Gabika pártigazgatóval, és kigondoltátok, hogy holnap odamondtok valami jó ütőset, amit holnapután valahogy ki lehet köszörülni.
Hát most ezzel a botránnyal a politika minden szereplője jól járt. A mérsékeltebb Jobbik szavazó azt mondta: hát igen, ez a Gyöngyösy tényleg félrebeszélt, de aztán korrigált, viszont a politikai elit felfújta, most legalább ez a zsidó hisztizés, amikor az ország bajban van, és ezer sebből vérzik, amikor a legnagyobb problémánk, hogy mit eszünk holnap, akkor Jobbik számára hajtja a vizet, előre a 2014-es válazstásokig, addig még több ilyen zsidó hisztit. A Szegedi-ügy miatt elbizonytalanodott, hevesebb vérmérsékletű Jobbik szavazó pedig azt mondhatta: lám, lám, mégiscsak az én pártom ez a Jobbik, mégis derék magyar emberekből áll, mint ez a jó antiszemita Gyöngyösy, jól odamondott a piszok zsidajának – hát igen, másnap visszakozott, de hát a mai zsidó világban ugye, nem lehet mindent egyszerre. De ahogy kapóra jött a Jobbiknak saját magának, úgy bejött a ballib-kápósoknak is, mert végre hasznosnak érezhették magukat, saját szavazótáboruk aktívabb részét tudták mozgósítani egy jó kis antifasz tüntetésre. A Fidesz pedig nem saját szavazói, hanem az atlantista-cionista nemzetközi elvárói felé tudott bizonyítani, méghozzá azt, hogy márpedig ők bizony nem nácik. Annyira nem, hogy képesek akár összeborulni is egy antifasz tüntetés erejéig az esküdt ellenséggel.
Aztán épphogy mégcsak el sem csitultak a jótékony Gyöngyösy-botrány okozta viharok, Hazánkban nemhogy listázni, hanem zaklatni kezdtek kettős állampolgárokat, méghozzá a Felvidéken a tót szeparatista hatóságok, azokat, akik nyíltan felvállalták magyar állampolgárságukat saját Hazánkban. A lévai járási rendőrkapitányság ezúttal „szóbeli egyeztetés” címén, december 19-ére idézte be a személyi okmányaik beszolgáltatását megtagadó felvidéki magyarokat, jelezve: ha hathatós magyarázat híján maradnak távol, a rendőrség elővezetheti őket. Az érintetteket korábban már többször beidézték a szeparatista hatóságok azzal a felszólítással, hogy adják le – a tót szeparatista állampolgársági törvény és az erre vonatkozó szabályozások szerint – érvénytelenné vált személyi okmányaikat. Az idézések hivatkozási alapját az érintettek minden esetben indokolatlannak minősítették, és nem tettek eleget a felszólításnak, emiatt pedig „kötelességszegés” címén többször is pénzbírság kifizetésére kötelezték őket. Gúbik László az MTI-nek elmondta: a mostani már a nyolcadik vagy kilencedik idézés, és a tót szeparatista rendőrség mindig valamilyen ünnepre igazítja, mnt pl. születésnap, most meg karácsony.
És mi a válasz minderre magyar részről? Lomnici Zoltán, az emberi-jogi bizottság elnöke nyilatkozik valamiféle ejnye-benyét. Slussz. Rogán és pártja egyáltalán nem volt ilyen érzékeny a magyarok jogainak sárba tiprására, ráadásul mindeközben miniszterelnökük az ősszel Ficóval is sziesztázott egy jót, épphogy nem koccintottak, ezt már megszoktuk tőlük. Azt el se várjuk, hogy a balliberális oldal is felszólaljon, mert nemcsak az ő történelmi és jelenkori bűneik, de mint a trianoni gaztett egyik fő forrásgazdája egyenesen hiteltelenítené elszakított véreink ügyét, körülbelül annyira, mintha mondjuk nem a Jobbik, hanem igazi nácik állnának ki a zsidók jogaiért.
De ami igazán döbbenetes, az az, hogy a Jobbik se szervezett tüntetést, megelégedtek egy rövid hír közzétételével pártlapjukban. Pedig még belpolitikailag is jól el tudták volna adni, csattanós válaszként a ballib-fideszes közös álzsidó hisztire: azt kommunikálhatták volna, hogy a többi párttal ellentétben ők valóban az emberi jogokért állnak ki. De hát valamilyen rejtélyes oknál fogva többet ők se tettek, mint Lomnici. Mindezt akkor, amikor 23 esztendő leforgását követően már nem is azon kéne törjük a fejünket, hogy vajon a felvidéki, erdélyi vagy délvidéki frontra csoportosítsunk át több gépesített lövészdandárt, hanem azon, hogy a tótokat, szerbeket, románokat és a többi rablónépséget hogyan deportáljuk vissza eredeti hazájukba (márha volt nekik ilyen). Nagyon úgy fest, hogy ennek a zsidó-antiszemita műháborúnak nem más a tétje, mindhogy két irányból is elterelje a figyelmet Trianonról, arról, hogy rablószomszédaink nemcsak elcsatolt, megszállt, kifosztott véreinket, de ezt a maradék Csonka-Magyarországot, és annak népét is letöröljék a föld színéről. Hangsúlyozzuk, nem kívánjuk a magunk részéről mi se alábecsülni az izraeli behatolást, mint veszélyforrást. De miközben a Jobbik elszántan, és tegyük hozzá, semmiképpen sem alaptalanul harcol a posztcionista honfoglalók ellen, könnyen lehet, hogy egy szép napon arra ébred, hogy Budapest négy különböző pontján előbb lesz kitűzve a tót, a szerb, az osztrák és román lobogóknak csúfolt rongyok, mint a kék Dávid-csillagos izraeli.

A Kárpátmedencei Székely-Magyar Nemzetőrség
Hírszerző Szolgálata

2013 01. 09.