Gátlástalan törvénysértő csalásokkal szerezte meg a kínai hátterű balliberális lobbi a szenilis Biden számára az USA elnökségét!


November 3-án a koronavírus-járvány okozta vészhelyzetre hivatkozással bevezetett levélszavazást és egyéb trükkök ezreit kihasználva az eddigi világtörténelem legnagyobb választási csalásával szerezték meg a demokraták az Amerikai Egyesült Államok elnökválasztási győzelmét. Nemcsak az elnökválasztást nyerték meg, de többséget szereztek a kongresszusban és a szenátusban is. Kína világosan felismerte, hogy egy szuverenitását visszaszerző Amerika teljes mértékben keresztezi világhatalmi érdekeit, a háttérből teljes kommunikációs és infrastrukturális hadigépezetét beindította, helyi csatlósaival, Sorossal, Bill Gates-el, Zukkerbergerrel egyetemben. Először a koronavírust vetette be, aztán jött rá a Black Lifes Matter-féle rasszista polgárháború kirobbantása, végül a cenzúrázott hibertér és balliberális médiagőzhenger. De még ez sem volt elég, a szenilis demokrata elnökjelölt TV-kamerák előtt szólta el magát: "Létrehoztuk a világtörténelem legnagyobb választási csalási rendszerét". Hiába a tényleges nyertes Trump által és hívei által tucatszámra kezdeményezett bírósági eljárások államok-szerte, az újraszámlálásokat az államok bíróságainak és kormányzóinak többsége – párthovatartozástól függetlenül – elutasította, ahol meg újraszámolták, az eredmény "valamiért" nem változott. Donald Trump az utolsó pillanatig bízott az igazságszolgáltatásban, január 6-án Washingtonban Donald Trump beszédet mondott a törvényhozás épületétől nem messze, amelyben többször is leszögezte: Mike Pence alelnök felelőssége, hogy elutasítsa az elektori szavazatokat. Mike Pence az ülés előtt közleményben tudatta, hogy nem fog és nem is tud eleget tenni Trump követelésének. Trump a tömeghez így szólt: "Foglaljuk vissza országunkat, vonuljatok a Capitoliumhoz!"
Ezt Trump híveinek egy alig több mint száz fős csoportja úgy értelmezte, hogy meg kell rohamozniuk a Capitolium épületegyüttesét, amit megkísérelve megakadályozni nem, de elodázni tudta Joe Biden beiktatását. Az ülést felfüggesztették, a szenátorokat és képviselőket biztonságba helyezték. Az ostrom, melynek részvételében feltűnően sok volt a baloldali és fekete aktivista, négy ember életét követelte, egy tüntetőt mellkason lőttek. Az ostrom kezdetekor az épületet őrző rendőrök feltűnő módon kézlegyintéssel invitálták a behatolásra a tüntetőket, és csak később, erősítések hívása után kezdték kiszorítani őket. Az ostromot követően csőbombát is találtak a Capitoliumban, minden bizonnyal az ostrom baloldali beépített ügynökök provokációja volt.
Donald Trump az ostromot követően nyugalomra intette híveit, de az erőszak szításának a gyanúja miatt a Facebook felfüggesztette, a Twitter zárolta a fiókját. Január 19-i beszédében így már maga is arról beszélt, hogy másnap átadja a hatalmat ellenfelének, Bidennek. Közben inpeachment eljárás indult Trump ellen a Capitolium ostroma előtt tartott beszéde miatt. A cél minden bizonnyal az elnök büntetőjogi felelősségre volt, hogy ne tudjon indulni a 2024-es választáson, de ehhez nem lett meg a törvényhozási többség, így van remény arra, hogy Trump továbbra is tényező maradjon az amerikai politikában. Az elnökválasztáson történtek intő jel mindannyiunk számára: Kína készül a harmadik világháborúra, amelyben Amerika nemcsakhogy csatlósa lesz, de Peking Washington számára minden bizonnyal az agresszor szerepét szánja.

A Kárpátmedencei Székely-Magyar Nemzetőrség
Hírszerző Szolgálata

2021 03. 10.