Frunda a magyar kormány pszichológiai nyomásgyakorlásától, Bíró Zsolt és Tóró a „magyar szélsőségesektől„ óvja az erdélyi magyarságot!


Frunda Gigi nem kér a magyar kormány pszichológiai nyomásgyakorlásából. Állítása szerint "egyes magyarországi politikusok megnyilvánulásai megosztották a magyar közösséget, és nem segítenek bennünket céljaink elérésben. Jelen pillanatban az alkotmánymódosításról, a regionalizációról vitázunk, és egy ilyen pszichológiai nyomásgyakorlás a román politikai életre még nehezebbé teszi a dolgunkat" – fogalmazott Frunda, aki jelenleg Victor Ponta személyes tanácsadója. Mert aztán a balliberális kormányok ideje alatt olyan sokat értek el az elcsatolt nemzetrészek ugye? Meg a sziromlevelűek 23 éves kollaborációjával! De tudjuk, ő volt az, aki 89 előtt kikérte magának hogy Gyuri, ő Gigi! És jól ismerjük a sziromlevelek pártot is, amelynek egyik csúcsvezetője, úgyhogy csalódást nem okozott nekünk.
Annál inkább a marosvásárhelyi tüntetést szervező jobboldali pártok vezetői. Bíró Zsolt, a tűlevelűek elnöke kijelentette: "Ezen a megmozduláson nincs mit keresniük a magyar szélsőségeseknek, főként a budapestieknek. Sem tőlünk, sem Budapestről ne jöjjön senki botrányt kavarni. Én remélem, hogy megállítják őket, ha megpróbálnak eljönni. Ha mégis eljönnek, kivezetik őket a tömegből, ha nem lesznek békések. Mi megkértük őket, hogy ne jöjjenek, remélem, hogy megértették ezt. Én senkit nem hívtam meg a tüntetésre Magyarországról" – megnyugtatta a közönséget, hogy ez a román pártoknak sem érdeke: "nem lesznek gondok, mi megpróbálunk vigyázni erre. Remélem, nem lesznek provokációk, és minden jól megy majd". Tóró T. Tibor pedig meg is erősítette, hogy a magyar gárda tagjai nem kívánatosak a rendezvényen.
Bár eredetileg mi is egyenruhában kívántunk menne, értesültünk a szervező Székely Nemzeti Tanács nyilatkozatáról, miszerint az egyenruhákat nem tűrik. Hogy miért kell betegesen igazodniuk a csonkahoni pártok elvárásaihoz, nem igazán érthető, de rendben, tiszteletben tartjuk a döntésüket. De hogy Bíró Zsolt azzal büszkélkedjen, hogy ő Magyarországról nem hívott senkit, amikor Németh Zsolt némileg ellensúlyozva fejbólintó III/III-as Jánosunk semmit érő külpolitikáját, útjára indította az összmagyar szolidaritást kifejező székely zászló mozgalmat, amikor saját pártjának csonkahoni patrónusa, Kövér László tűzette ki az országház épületére a székely zászlót, akkor ez enyhén szólva is pofátlanság. A pénz, a kampánysegítség bezzeg jól jön a magyar kormánytól, de Magyarországról az "M"PP elnöke nem szívesen lát senkit.
Arról nem beszélve, ha nincsenek azok a "fránya" szélsőségesek, akiktől Bíró és SzájkaraTé annyira félnek, akkor most nemhogy kettős állampolgárság, de még zászlóháború sem volna. Ugyanis ezekre mind a "szélsőségesek" egyre növekvő tábora, és a képviseletüket a hatalom által kordában tartani hivatott műnemzeti Jobbik nyomása miatt kényszerül a Fidesz.
Igen, Bíró és SzájkaraTé elvtársak, igenis szélsőségesek vagyunk! Trianon is szélsőséges, ami ellen, ha eljön a mi időnk, ezerszer hatékonyabban fogunk harcolni fegyverrel, mint maguk a meddő autonómiaküzdelmükkel. No ne ijedjenek meg, most Marosvásárhelyen igazodunk magukhoz, jó fiúk leszünk, civilbe öltözünk, és nem fogunk "provokálni" sem. De ha mégis kirobbanna az etnikai konfliktus, az nem miattunk lesz, ám akkor az első sorban fogunk helytállni a harcban. Viszont akkor az áruló vezetők életéért nem fogunk kezeskedni: Bíró és SzájkaraTé ugyanazt fogja kapni, amit Gigi, meg a többi neptuni áruló.

A Kárpátmedencei Székely-Magyar Nemzetőrség
Parancsnoksága

2013 03. 04.