Már robbantott a magyar nyomor!


Robbantás történt egy bankfiókban Budapesten a XIII. kerületben január 13.-án hajnalban 4 óra 18 perckor a Lehel utcában egy bank épületének utcafronti fala robbanás miatt kidőlt. A Béke tér és a Róbert Károly körút között teljes szélességében lezárták az utat, ami a 14-es villamos közlekedését is érintette. A tűzoltók az egyik nyolcemeletes épületből kikísérték a lakókat, akiket a helyszín átvizsgálása után visszaengedték otthonukba. A videófelvételek tanulsága szerint egy női motoros helyezte el a robbanószerkezetet, majd elhajtott, ezt megelőzőleg pedig ismeretlenek a környékbeli hajléktalanokat elkísérték a helyszínről. A robbantást egy "Őrsereg" nevezetű szervezet vállalta magára, mely nem azonos azzal a Nemzeti Őrsereggel, amelyikhez a mi Testületünk korábbi szakadárjai 2011-ben csatlakoztak, legalábbis annak jogi képviselője, a jobbikos országgyűlési képviselő, Gyüre Csaba ezt határozottan cáfolta.
Testületünk parancsnoksága egy hónappal korábbi álláspontjában kifejtette, hogy a Kúria múlt hónapban hozott magyargyilkos döntése egyfelől a cionista háborúpárt érdekeit szolgálja, mert a devizahitelek függőben hagyása, majd frontszolgálat fejében való elengedése egy esetleges világháborús részvétel esetén fokozhatja a magyar érdekektől idegen célokért küzdő harci szellemet, másrészt az őszirózsás patkány-forgatókönyv mintáját alapul véve a felforgató kisantant érdekeit szolgálja a maradék magyar állam maradék rendjének végső felbomlasztásához. (Arról nem is beszélve, hogy a terrorizmus-ellenesség címén megvalósulhat Lázár János és a cionista hattérhatalom, valamint a kisanatant közös álma: betilthatják a katonai felkészülésnek még az írmagját is).
Ha viszont a kormány a rezsicsökkentés és egyéb családi adókedvezmények bevezetéséhez hasonlóan arra játszik, hogy a választásokig lebegteti a kérdés megoldását, annak reményében, hogy így a választók felé a fideszes győzelemtől tegye függővé a kérdések rendezését, a Fidesz óriásit fog bukni, ugyanis a devizahitelesek mind a balliberális blokkban, mind a Fideszben már hatalmasat csalódtak. A robbantónak igaza is volt, meg nem is, mert a nyomor nagy úr, és a devizahiteleseknek más eszköz nem maradt a kezükben, viszont ezen csoportok mögött húzódó szálak Pozsonyba, Belgrádba és Bukarestbe vezetnek. Ha valamilyen csoda folytán elmarad a világháború, akkor ez a robbantás hátsó szándékától függetlenül a törlesztés eltörlése felé lendíti a hatalmat, ha viszont a háború nem marad el, akkor az új őszirózsás bomlasztás, azaz a vég kezdetét jelenti.
Szóval a nyomorral nem jó játszadozni kedves Fidesz, s ha az úrhatnám simicskás gőgötök nem vakított még el teljesen, a nyomorhoz alázattal kellene közelítenetek, mert mint Petőfi írta Az Apostolban, az Erény és a nyomor édestestvérek. S aki a nyomor előtt alázkodik meg, az az erény előtt alázkodik meg! De hiába az erény, ha az nem találkozik tájékozottsággal, s jóhiszeműségből alantas érdekek, a Haza ellenségeinek szolgálatába szegődik. Erre legyen tanulság 1918 és Trianon! Most még nem késő!

A Kárpátmedencei Székely-Magyar Nemzetőrség
Hírszerző Szolgálata

2014 02. 03.