Soros György Kína brókere! – Orbán szabadságh(átra)arca Brüsszellel!


"Mások háborúzzanak, te csak házasodj, boldog Ausztria!”

Eddig azt hittük, hogy csak a Gede-testvérek kiadványait író összeesküvés elmélet gyártói tudnak az árja internacionalizmus nevében kisantant-vonatkozású egetverő ostobaságokat kitalálni. Örömmel jelentjük, hogy ezúttal nem akárki állt be a ebbe a sorba: Schmidt Mária, a Terror Háza igazgatónője, aki az Echo tv-n Bayer Zsolt "Mélymagyar” című műsorában új könyve alapján azt fejtegette, hogy szerinte a Koszovóban az albánok ellen elkövetett szerb tömeggyilkosságok "Soros György által kitalált valótlanságok”. Ha nem csak a holokausztra vonatkozna a tagadás büntetése, akkor a Terror háza igazgatónőjének hatalmas skandallum kíséretében kellene bevonulnia a börtönbe.
Mellesleg hangzott el érdekes információ is Schmidtől: Soros mindig is Izralel-ellenes, palesztinbarát volt. A demokrata Clintonnal és Obamával jóba volt, de Bush demokrácia-exportját mindig is támadta, noha más esetekben (pl. "arab-tavasz, Ukrajna) maga is a demokrácia-export fő motorja a tőzsdecápa.
Az az igazság, hogy a Trump megválasztását követő amerikai belpolitikai cirkusz sokmindenre magyarázatot adott, amit eddig nem értettünk. Kalifornia felvetette például az elszakadást az USA-tól, márpedig a legdélkeletibb tagállamon keresztül zajlik a Kínával folyó kereskedelem 90%-a. Trump az oroszokkal akarta rendezni viszonyát, az Amerikán belüli kínai gazdasági befolyást és függést viszont vissza kívánja szorítani.
Azzal eddig is tisztában voltunk, hogy a hazai balliberális elit színe-java, történelmi gyökereinél is fogva kisantant-érdekeltségű, célja a maradék Magyarország végső megsemmisítése. Viszont a nyugat-európai és amerikai balliberális elit és politika valódi mozgatórugóit, aminek Soros működése is szerves részét képzi, egész eddig nem, vagy legalábbis nem egészen értettük. A habzó-szájú Trump-ellenesség viszont mindent nyílvánvalóvá tett. Kína nem pusztán az amerikai gazdaságot tartja a markában, hanem szinte annak elitjét is. Úgy tűnik, Obamával gyakorlatilag Kína végleg átvette a cionizmustól az amerikai külpolitika irányítását, immár nem a "zsidók” irányítják a világot. És nem járhatunk messze a valóságtól azzal a feltételezéssel, hogy immár az ilyen-olyan összeesküvéselméletek ügyeletes főmumusai, a Rothschild- és Rockefeller családok is már a kínaiak kezébe kerültek. Mindenesetre érdekes, nagy haverjuk, Soros Kínában nem nagyon támogatja a nyílt társadalmakat, és nem tervezi megdönteni a diktatúrát, pedig az aztán diktatúra a javából. George bácsi csak időnként beszólogat Kínának, például amikor kijelenti, nem túlzottan örül, hogy Kína beszállna az eurozóna segélyalapba, vagy tavaly év elején azt "jósolta”, hogy Kína gazdasága – a 2007-2008-as euroatlanti gazdasági válsághoz hasonlóan – meg fog roppanni. Aztán novemberben mégis bevásárolt kínai részvényekből – ebből feltételezni lehet, hogy ezek a beszólogatások Soros részéről csak "kommunikációs szempontból” leplezni hivatottak valódi szerepét.
A nyugati világ balliberális elitje a kínaiak faltörő kosa, és valószínűleg Sorost sem a vészkorszak gyerekkori negatív tapasztalataiból leszűrt utópista ideái és filantrópiája vezérlik, de mégcsak nem is önös hatalmi vágyai, hanem a kínai hatalmi és gazdasági érdekek kiszolgálása. Soros nem több, mint a kínai állam legfőbb titkos brókere! Ez magyarázza, hogy miért volt harcos Bush-ellenes: az ifjabbik Bush által képviselt cionista világhatalmi érdekek veszélyeztették Kína gazdasági befolyását a Közel-keleten, ahogy érthető eszeveszett Trump-ellenessége is, hisz az veszélyezteti amerika Kína-függését, ráadásul a Putyinnal való öszefogás is Kina érdekeit sérti.
És ugyanúgy világos, hogy Soros alapítványai a homoszexualítástól az antirasszizmuson át a migrációig miért támogatnak minden devianciát, ami a nyugati kultúrát rombolja: Kína a Sun-Zu által megfogalmazott stratégiai hadviselés ősi elveit alkalmazza immár világpolitikai szinten, melynek fő elve: a háború a csalás útját járja. Ha nem tudod nyílt harcban legyőzni az ellenséget, belülről bomlaszd az erejét. És Kína egy csepp vérét sem hajlandó a sajátjából áldozni gazdasági és politikai világuralmáért (sőt, még közben kereskedelmi megállapodásokat is köt fő vetélytársával, az oroszokkal): a piszkos munkát elvégezteti az amerikai "demokrácia-exporttal” (kivéve ha az a konkurens cionista érdekeket szolgálja), maga a "vörös óriás” pedig kikaparva a gesztenyét, békésen benyomul gazdaságilag a romok közé. Mások háborúzzanak, te csak kereskedjél, boldog Kínai Népköztársaság!
Ha történelmileg visszatekintünk, az ötvenes-hatvanas években a könnyűzenei mozgalmak, és a hozzá kapcsolódó antitradicionalista, szabad-szerelem- és szexuális-szabadság, kábítoszer-szabadság hírdető tendenciáival, ha úgy tetszik a "nyílt társadalom” eszméjének előfutáraival, ez vagy a nyugati, vagy az akkori keleti blokk országaiban ütötte fel a fejét. De Kínában egyáltalán nem volt semmilyen beat- vagy hippimozgalom (de például a Kínával szövetségi viszonyba kerülő Romániában és az általa megszállt Erdélyben sem nagyon). Kínának pedig akkor egyszerre volt ellensége a nyugati imperializmus, és a sztálini utat eláruló, és Kínával területi vitában álló szovjet blokk. Az amerikai hippimozgalomnál egyértelműen kibújt a szög a zsákból, hiszen az a vietnami háború elleni tiltakozás ellen jött létre. A könnyűzenei mozgalmak nem spontán jöttek létre, hanem létrehozásuk a hátterében minden bizonnyal a kínai titkosszolgálatok állhattak.
Ahogyan most Soros is eszköz csupán Kína kezében Európa migránsokkal való elárasztásához, és a civilizáció végső megsemmisülését célzó "nyílt társadalom felépítéséhez”. És Orbán Brüsszelben valójában nem is az EU, hanem tulajdonképpen a balliberalizmus által burkoltan képviselt kínai érdekek elött hajolt meg, amikor megígérte, hogy a 14 és 18 év közötti migránsokat mégis hajlandó Magyarország befogadni. Ennyit ért a nagy szabadságh(átra)arc! Most aztán rablószomszéd ”stratégiai partnereinkkel” lehet vitatkozni a kvóták szerinti ide-oda tologatásról.

A Kárpátmedencei Székely-Magyar Nemzetőrség
Dühös románszakértője

2017 05. 01. ,