A Kárpátmedencei Székely-Magyar Nemzetőrség parancsnokságának állásfoglalása az EP-választásról, a dékápó „EU-Egyesült Államok” agyréméről és Toroczkaiék „Nemzeti Légiójáról”


Bár a narancsos médiabirodalom most minden hullámhosszon a migránsveszély fontosságát kürtöli, Testületünk parancsnoksága és tagjaink elvi okokból távol tartja magát az európai uniós választásoktól. Bár kétségtelen, hogy ebben a kérdésben – elvileg – egybeesik a kormányéval, mert azért külföldiek továbbra is szép számmal telepednek meg a Csonka-Hazában, úgyhogy a kerítés szép és jó dolog, de mindentől nem véd meg. Viszont a választással a magunk részéről is legitimizálnánk Hazánk tagságát a nagy-schengeni birodalomban, amit viszont mi nem ismerünk el. Egyébként Európa nyugati fele megérdemli a migránsokat és a terrorizmus. Az elsőt azért, mert nekik voltak gyarmataik, és ők idézték elő ezáltal a migránskibocsátó területek szegénységét. A másodikat meg azért, mert az erkölcsileg önmagából kivetkőzött nyugatnak már semmi köze a kereszténységhez, és ezért az iszlám fundamentalizmusról bármi is legyen a vélekedésünk, a fejlett országokat joggal tekinti a világ prostituáltjainak.
Viszont van a választási kampány reflektorfénye körül néhány olyan momentum, amit említésre érdemesnek tartunk. Az egyik a dékápó, és az öszödi rém feleségének agyréme az "Európai Egyesült Államokról". Már részünkről régóta unalomig hangoztatott, (de sajnos többnyire süket fülekre találó) evidencia: ha a dékápó, és ballib holdudvara akar valamit, akkor azt a román és szerb titkosszolgálat akarja. Például a dékápó "csak" szőrmentén migránspárti, a kerítésbontást nemesen átengedik baloldali vetélytársaiknak, mert a migránsok beengedéséhez a kisantant rablószomszédainknak sem túlzottan fűlik a foguk. Tehát ha a dékápónak fontos az "Európai Egyesült Államok", akkor az valójában a román titkosszolgálatnak fontos. Kérdés csak az, hogy miért. Tény, Románia a magyarellenes érdekek érvényesítéséért akár szuverenitását is hajlandó volt mindig feladni, de ha a dékápó propagandájában ennyire hangsúlyosan jelenik meg, abból az következik, hogy több mint szavazatszerző kampányfogás: Románia valamiért lehetőséget lát az "Európai Egyesült Államokban", jó lesz résen lennünk és odafigyelnünk, vajon miért.
Szintén érdekes mozzanat az MSZP-s Tóth Berci elutazása a kínai "Egy út, egy régió" konferencia kommunista frakciójába. Az esetet a fideszes médiagépezet is felkapta, az egyetlen szépséghibája csak az volt a dolognak, hogy ugyanez a médiabirodalom sikerként tálalta, hogy a konferencián Orbán Viktor is részt vett, csak épp nem a kommunista szekcióban ült. Mert ugye Kínával a gazdasági kapcsolatok erősítése fontos, de ilyen hangosan belekötni Tóth Berci utazásába, hagyjuk meg, elég kétszínű dolog volt. De ami az utazás szimbolikus jelentőségét illeti: az MSZP a Párbeszéddel, az LMP-vel és a Jobbikkal sokkal inkább tartozik az észak-atlanti ballib migránssimogatók pártcsaládjába, mint például a dékápó. Ez az ominózus utazás igazolja azt, amit mi már egyszer megírtunk: a 68-as kommunista álértelmiségből kifejlődött nyugati balliberális entitások, élén Soros Györggyel, fejreállított dekadens erkölcsi nihilizmusukkal Kína érdekében züllesztik a fejlett világot, és ennek egyik hathatós eszköze a migráció. A nagy német cégek és pénzvilág által irányított német dominanciájú brüsszeli eurokrata politika egyetlen prominens képviselője sem gondolhatja komolyan azt a rendszeresen szajkózott álláspontot, hogy majd a jórészt képzetlen, munkára alkalmatlan, és az európai szociális ellátórendszerre ácsingózó migránsok majd megoldják az európai piac munkaerőproblémáját. Márpedig Soros bármekkora milliárdos, és bármilyen szoros kapcsolatokat ápol a brüsszeli elittel, az ő minden pénze még kevés lenne az ilyen mértékű befolyásolásra. A német multik valószínűleg koncessziókat vagy egyéb előnyöket kaphatnak Kína belső piacán, cserébe hogy segítik erodálni Európát.
Amiről még feltétlen szót kell ejtenünk, az a "Mi Hazánk" szárnybontogatása. Elnöke, Toroczkai László, mivel hosszú időn keresztül román nővel élt házasságban, kegyvesztettnek számított a szemünkben. Most, hogy román feleségétől elvált, a kegyvesztettség részünkről megszűnt, de azért óvatosak voltunk vele kapcsolatban, Csurka és Vona után mi már előre sejtjük mi lesz a következő nemzetmegváltó pályája, és mérget vennénk rá, hogy már most ki van jelölve, ki lesz a következő "hiteles" nemzeti vezér, ha majd Toroczkairól fog lehullni az álarc. Újdonsült pártja, az eszmei "következetesség" jegyében indult is az EP választáson, a lista élére nagy szerényen Toroczkai saját magát tetette fel, gondoljuk csak az ismertség miatt, hogy aztán ha bejutna, akkor mandátumáról lemondva átadná helyét az utána következőnek. Mert ugyebár internetes kapcsolattartás ide, információs társadalom oda, Brüsszelből elég nehéz lenne irányítani egy pártot, persze lehet, hogy Toroczkai számára a busás EP-képviselői fizetés fontosabb lesz, mint a politikai karrier. Interneten kering is egy nagyon hatásos kampányfilm, amelyben Toroczkai felcsapott devizahitel-szakértőnek, meg kell hagyni, komolyan felkészítették valakik a témából, mert egyrészt személyesen ismerjük, magától nincs annyi esze, hogy ezekre magától rájöjjön, másrészt látva az ominózus felvételt, elég bennfentes információk birtokába jutott, amit akárki nem tud megszerezni és értelmezni. Egy nagyon fontos momentum felett viszont átsiklott a figyelme: amikor arról beszélt, hogy egy 2010-es törvénnyel "legalizálták" a korábbi devizahiteleket, félművelt mivoltával nincs tisztában vele, hogy a visszamenőleges jogalkotást mind az alkotmány, mind az általános jogelvek tiltják, a devizahitelezést a hitel felvételekor érvényes jogszabályok alapján kell büntetőjogilag elbírálni. És ha ez alapján megáll a bennfentes kereskedelem vádja, és a perújrafelvételt a mélyen tisztelt Kúria mégis elutasítja, akkor marad ugyanaz a kérdés, mint a számtalan jogerőre emelkedett Székelyföldön kitűzött székely zászlók és "Községháza"-feliratok esetében: az alperes képviselője miért nem fordul Strassborughoz.
Node Toroczkainak ilyen "apróságokra" már nincs ideje, megalapította ugyanis a "Nemzeti Légiót", amely a Magyar Gárda szellemi örököse kíván lenni, de jogutódja nem. Vezetője egy Francia Idegenlégiót megjáró zsoldos, ami önmagában még nem biztos hogy szakmailag alkalmassá teszi posztja betöltésére. Egy súlyos hibát viszont már az elején elkövettek, mégpedig, hogy bejegyezték a szervezetet, ami teljesen felesleges. Paramilitáris szervezet van, mindenféle bejegyzés nélkül, és teszi a dolgát. Ha meg a szükség úgy kívánja, hogy jogképességre van szükség, például tüntetés bejelentésére (bár egy paramilitásis szervezetnak nem ennek kéne a fő profiljának lennie, főleg nem a 2.0-ás verziónak), akkor azt más természetes vagy jogi személy révén is meg lehet tenni. Szervezetek is rögtön egy demonstrációt egy törökszentmiklósi verekedő cigány férfi ellen. Csendben jegyezzük meg, egy embert csendben is megkaphatja a magáét, ám az új paramilitáris szervezet, hatalmas bátorságról tanúbizonyságot téve, tüntetést szervezett, aminek, lévén, hogy a rendőrség nem engedélyezte, a balliberális jogvédők meg csaptáka hisztit, a füstje nagyobb lett, mint a lángja. Ám előbb-utóbb számítani lehet arra, hogy a narancsos törvényhozás őket is betiltja. És itt jön a fő veszély: az alapító bejegyzés szerint a szervezet célja az önvédelem, a hagyományok ápolása, és a honvédelmi oktatás. Ez utóbbi ugyanis tálcán kínálja a narancsos törvényhozás számára a BTK olyan kiegészítését, hogy a honvédelmi ismeretek oktatását is csak az arra hivatott karhatalmi erőszakszervezetek számára fogja engedni. Vagyis megvalósul az, amiről Lázár János már 2010-ben áldott: a honvédségen és a rendőrségen kívül a harcászati ismeretek oktatása mint "harcászati ismeretekkel való visszaélés" BTK tényállássá, vagyis bűncselekménnyé minősítik. Köszönjük neked, Toroczkai!

A Kárpátmedencei Székely-Magyar Nemzetőrség parancsnoksága

2019 05. 25.