Az utóbbi hetekben növekvő magyarellenesség okán követeljük az alapszerződések felmondását, és rablószomszédaink állami szimbólumainak betiltását!


Az utóbbi években egyre nyíltabbá váló kisantant magyarellenesség az utóbbi hónapokban tovább fokozódott. Az egyik felvidéki tót szeparatista római katolikus püspök el kívánja távolítani Rákóczi hamvait a kassai dómból, a délvidéki Temerinen ismét őshonos magyarokat verhettek büntetlenül a szerb betolakodók. A román megszálló kormány pedig rendületleünl készül összelopott törvénytelen birodalmának közigazgatási átszervezésére, amelynek keretében a jelenleg magyartöbbségű két megyét romántöbbségű régióba olvasztaná.
Székelyföldön a román helytartók leszedetik és zaklatják a székely és/vagy a nem hivatalos címeres magyar zászlókat kitűző önkormányzatokat és egyéb közintézményeket, noha ezt még a hivatalos megszálló román törvények sem tiltják. De Marosvásárhelyen nemrég kilenc fiatalt vittek be a román megszálló rendőrök, mert székely zászlót tartottak a kezükben.
Amikor a külügyi államtitkár, akiről egyébként megvan a véleményünk, megvédi a székely zászlót, és amikor Füzes Oszkár, aki egyébként az irredenta hazafiakat leidiótázó kijelentése miatt egy normális országban már nemhogy a posztjáról lett volna rég eltávolítva, de verbális hazaárulásért a sitten csücsülne, az autonómia támogatását ígérte a magyar kormány nevében, az oláh miniszterelnöknek állt feljebb, és bekérette a bukaresti követet, majd a sajtóban hatásköre túllépéséről beszélt. Az egészet csak megkoronázták a sziromlevelű neptunista kápós csúcsvezetők, Borbély, Frunda, Verestói hazaáruló tévényilatkozatai, melyekben a zászlóügyben – a Ceausescu idők szellemét idézve – elítélték Füzes és Németh kijelentéseit, „beavatkozásnak” minősítve azt. Bukarestben és a Székelyföldön gond nélkül lehet magyarellenes román tüntetéseket szervezni, de egy Wass Albert megemlékezés résztvevőit, ugyancsak Ceausescu korszakát idézve, hatósági zaklatásoknak, és megfélemlítéseknek teszik ki.
A szatmár megyei betolakodó-megszálló románok egyik kormánypárti bukaresti szociálliberális szenátora, és ugyancsak szociálliberális parlamenti képviselője Octavian Petric törvénytervezetében tót mintára betiltaná a magyar nyelv hivatalos használatát, továbbá megfosztaná román állampolgárságuktól a könnyített honosítást igénylőket.
És miért lehetséges mindez? Egyfelől mert ahogy a brüsszeli nagy schengeni birodalom szemethuny a Benes-dekrétumok felett, úgy minden magyarellenes megnyilvánulás felett is. De ezen változtatni nem tudunk, viszont a másik oka, a „partnerségi külpolitika”. Amin tudnánk változtatni, ha akarnánk. A rablószomszédainktól megszokott magyarellenesség láttán Martonyi csóválja a fejét, de továbbra is a „partnerséget” hangsúlyozza. Orbán Viktor együtt vigyorászik Basescuval Brüsszelben, ahol állítólag kettejük között előkerült a zászlóháború is. „Felelőtlenség a magyar-román vitát nacionalista hangulatkeltésre használni” – Traian Basescu államfő elmondása szerint erre a következtetésre jutottak Orbán Viktor miniszterelnökkel Brüsszelben. „Amikor szóba került közöttük a székelyzászló-ügy azt mondtam: csak óvatosan a zongorával a lépcsőházban, óvatosan a nacionalizmussal. Orbán Viktor nagyon pozitívan reagált, szerinte is önmérsékletre kell intenünk a feleket”. Igazán, Viktorkám? Hová hátráljunk, netán a hullaházba azzal a fene nagy önmérséklettel? „Persze sosem fogom törvénytelen jelképek közintézményekre való kifüggesztését bátorítani” – jelentette ki az oláh államfő, a székely zászlóra utalva. „Levetettem a zászlódat, öregem, kitűzheted az udvarodon, használhatod a hét végén, de nincs keresnivalója a közintézményeken”. Az oláh elnök öregezze a pravoszláv jó édes román kurva anyját, a bocskorát vagy a nemiszervét, de ne minket őshonos magyarokat!
Mi, Székely-Magyar Nemzetőrök a kizárólag magyar és egységes Kárpátmedence, a soha meg nem szűnő Másfélezeréves Birodalom hiánytalan visszaállításának eszméje alapján állunk, és ebből, mint végcélból nem engedünk! Viszont amíg a jelenlegi garnitúra kormányoz, és nem az Irredenta, addig sajnos jól tudjuk, teljesen fölösleges nemzeti önbecsülésünknek és ebből fakadó elvárásainak megfelelő követelésekkel előállnunk (Reméljük, hamarosan ennek is eljön az ideje, folyamatosan ezen dolgozunk!). Viszont addig is az egyetemes magyarság nevében az alábbi követeléseinket intézzük, mint őtőlük elvárható minimumot Orbán Viktor kormányához:
1. Menesszék Martonyi János külügyminisztert, és vessenek véget a 23 esztendeje teljesen feleslegesen folytatott, Hazánk és Nemzetünk számára kontraproduktív ún. „partnerségi külpolitikának”!
2. Követeljük a szomszédos országokkal kötött összes hazaáruló alapszerződés felbontását, mivel a kétoldalú megállapodásokban rögzített kisebbségvédelmi előírásokat csak a magyar fél tartotta be, a kisantant államok részéről puszta üres betűk maradtak.
3. A román példára itt is tiltsák be rablószomszédaink állami szimbólumait, mint önkényuralmi jelképeket, valamint a tót példára tiltsák be az idegen nyelvek használatát, de ne csak nyilvánosan, hanem a legszűkebb magánéletben is!

A Kárpátmedencei Székely-Magyar Nemzetőrség parancsnoksága

2013 01. 12.