Rövid híreink


A KVSE új magyar játékosa magyar városnak vallotta Kolozsvárt

Vass Ádám, a magyar világban alapított Kolozsvári Vasutas Sportegylet utódcsapata, a CFR (román vasút rövidítése) futballcsapat új játékosa nyilvánosan magyar városnak nevezte Kolozsvárt, ami nem kis felháborodást keltett a román szurkolók körében. A román sajtó felkapta az ügyet, az ellenfél szurkolói már transzparenssel készültek az első meccsre.
Mi székely-magyar nemzetőrök nem az elrománosított csapatnak, hanem Vass Ádámnak szurkolunk. A szemünkben az egész csapatból egyedül ő képviseli Kolozsvárt, nem mintha esetleg nem játszana még magyar a csapatban, hanem mert nyíltan kimondta a történelmi Igazságot. Ő a KVSE egyetlen játékosa. Javasoljuk a KVSE kizárólag magyar szurkolóinak, hogy a legközelebbi meccsen egy hatalmas Nagy-Magyarországba foglalt MÁV-emblémát ábrázoló transzparenssel jelenjenek meg, Vass Ádámot pedig a magyarok Istene éltesse sokáig!

Eltörölték a „honvéd” megszólítást, és szeptembertől megszüntetik a Bocskai-sapkát a honvédségnél

„Isten után legszebb és legszentebb név. A honvéd-nevezet!” – írta Petőfi „A honvéd” című versében. A honvédelmi minisztérium illetékesei másképp gondolták, ugyanis a „honvéd” megszólítást, mely még a bolsevizmus sötét évtizedeit is túlélte, eltörölték, és bevezették helyette az amerikai filmekből jól ismert „közlegény” megszólítást. Hende miniszter úr a tavalyi csíksomlyói búcsún – hogy tűrte ott meg a Babba Mária, nem tudni – a „szájmagyarságot” ostorozta, hát elhatározta, hogy a „magyarkodó” honvéd megszólítást senki ne vehesse többet szájára a seregben.
De a honvédelmi – pardon, hadügyminiszter úr, aki Linder Béla nevű elődjéhez hasonlóan még 2016-ig nem akar katonát látni – a szájmagyarság után a fejmagyarságot is ki fogja gyomlálni, ugyanis szeptembertől a Bocskai-sapkának is búcsút intenek, helyette jön az amerikai mintájú kaland-kalap, melyet természetesen teljesen véletlenül egy Fidesz-közeli cég fog készíteni. Állítólag immáron kinézetre meg sem lehet majd különböztetni az amerikai katonát a magyartól. Hadügyminiszter úr, a nyelv-segg-magyarságot mikor számolják már fel végre?

Az új kulturális államtitkár „lószagúnak” minősítette ázsiai eredetünket

L. Simon Lászlóval kinevezése alkalmából interjút közölt a „Bar!kád” nevű jobbikos pártlap június 28-i számában, melyben kifejtette, Kádár Jánosnak sose legyen szobra, mert leverte az 56-os forradalmat, és sok ember haláláért felelős, de nincs kifogása Károlyi Mihály szobra ellen. A kulturális államtitkárt az nem érdekli, hogy Károlyi Mihály viszont az ország kétharmadának elvesztéséért felel.
Az új kulturális államtitkár a finnugor rokonságról kifejtette, hogy az szerinte nem egy Habsburg összeesküvés-elmélet, továbbá: „Amikor valaki azt mondja erre, hogy halszagú rokonság, én visszakérdezek: a lószagú jobb?”. Igen, határozottan, államtitkár úr.
Az egész interjú, de főleg e mondat alapján, megbizonyosodhatunk róla, hogy L. Simon László tipikus példája a bunkó pesti suttyónak, akinek valójában fogalma sincsen a dolgokról, de úgy tesz, mintha lenne. Budapest egy magyarul beszélő német város egy ugyancsak magyarul beszélő zsidó gettóval a közepén,ráadásul elcigányosodott gettókerületekkel és gettósodó peremvárosokkal, de azt hiszi, őbelőle áll egyedül az ország. L. Simon László kultúrspektruma aligha terjed túl a nagypofájú és felületes fővárosi sváb érzésvilágot tükröző RTL-klub vagy csiga-kettő szellemi színvonalán. Ennyi erővel L. Simon Lászlót mondjuk Berényi Miklóssal, Bartha Zsolttal vagy akár Magdi anyussal is be lehetne helyettesíteni, mert ekkora felületes ostobaságokat ők is képesek lennének összehordani a magyarságról. Amikor valaki azt mondja erre, hogy a zsidó asszimiláció felületes, visszakérdezünk: a sváb jobb?

A magyar nácik javítják a magyar átlagéletkort

Gyanúsítottként kihallgatta és a Wiesental-központ követelésére őrizetbe vette Csatáry Lászlót a Budapesti Nyomozó Ügyészség július 18-án. A 97 éves Csatáry Lászlónak a Simon Wiesenthal Központ szerint kulcsszerepe volt abban, hogy körülbelül 300 zsidót Kassáról az ukrajnai Kamenyec-Podolszkba deportáltak, ahol 1941 nyarán szinte valamennyiüket meggyilkolták. A központ szerint Csatáry 1944 tavaszán Kassán rendőrparancsnokként részt vett több mint 15 ezer zsidó Auschwitzba deportálásának. A központ vezetője, Efraim Zuroff nyilatkozata szerint Csatáry a „legkeresettebb háborús bűnös a világon”.
A Wiesental-központ egy koncepciós perbe és a halálba hajszolta bele az ártatlan Képíró Sándort, azonban Zentai Károly és Csatáry László esetében nem kívánunk állást foglalni, mivel esetükben a konkrét tényeket nem ismerjük. Tételezzük fel, hogy a Képíró-perrel ellentétben Zentay és Csatáry valóban ártatlan emberek haláláért felelősek. Ha így van, akkor bűnhődniük is kell.
Csak egy a problémánk a Wiesental-központ ténykedését illetően, mégpedig az, hogy érdekes, valahogyan a magyar náci háborús bűnösök sokkal hosszabb ideig élnek, mint a tót, horvát, szerb és román kollegáik. Utóbbiak ugyanis már rég a föld alatt nyugodhatnak bűneikkel, legalábbis ilyenekre valahogy nem bukkannak a nácivadászok. Például az említett kamanyec-podolszki esetet ukrán milicisták követték el, de Zuroffék legnagyobb sajnálatára már köztük sem lelhető fel senki. Kelet-közép európai viszonylatban is a magyarság rendelkezik a legrövidebb átlagéletkorral, de a magyar náci háborús bűnösök kivételek: az ő átlagéletkoruk nemcsak a magyar, hanem az össz kelet-közép európai mutatókra rávernek. Úgy látjuk, hogy a szerb, szlovák és román titkosszolgálat komoly összegeket fizetett a Wiesental-központnak, hogy csak magyar náci háborús bűnösök érjék meg az aggastyán-kort.

Tőkés: a román politikusok közül Basescu jött legközelebb a magyarokhoz

Testületünk maximálisan ellenzi azt a kormány által beterjesztett törvényjavaslatot, miszerint előzetes regisztrációhoz kötik majd a választáson való részvételt. Részben mert ellenkezik elveinkkel, részben mert ezzel a cigány pénzért szavazók fognak előnyhöz jutni, ugyanis az ő előzetes regisztrációjukhoz az ő szavazatukért fizetni kívánó párt egészen biztosan gondoskodni fog. Ellenben az, aki elfelejti magát regisztrálni, egyszerűen kirekeszti a rendszerből. Álláspontunk szerint csak irredenta pártok és képviselőjelöltek indulását volna szabad engedélyezni. Testületünk szándékosan nem foglalt állást nyilvánosan a román elnök leváltása körüli cirkuszban. Ugyan mi is a magyarság távolmaradásával értettünk egyet, de nem ugyanazért, amiért a magyar jobboldal, miszerint Basescu leváltása törvénytelen volna, mivel Románia és a románok puszta léte már önmagában törvénytelen. Hanem azért, mert magyar szempontból teljesen mindegy, hogy ki a román államfő, és a népszavazáson való részvétel a román uralom elismerését jelenti.
„A román politikusok közül Traian Basescu felfüggesztett államfő került a legközelebb az erdélyi magyarokhoz” – vélekedett szombaton Tőkés László EP-képviselő, az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács elnöke a posványosi szabadegyetemen. „Le akarják küldeni a pályáról Traian Băsescut. Hát jobb csapatkapitány a xenofób Crin Antonescu? Adják meg önök a választ” – mondta a Tőkés.
Mármint melyik erdélyi magyarokról beszélt a püspök úr, akikhez Basescu közel jött? Tán az RMDSZ-esekről, a clotroceniben koccintó Jenő barátunkról? Vagy netán saját magáról beszélt? Na, püspök úr, gyorsan hajoljon le a szappanért!

A Kárpátmedencei Székely-Magyar Nemzetőrség
Hírszerző Szolgálata

2012 07. 30.