A leghazaárulóbb kollaboránsainak jelölésével osztja meg a helyhatósági választásokon az RMDSZ a stratégiailag fontos városokban a magyarságot? – Kolozsváron a másik két „magyar” párt is az SZDSZ-es kötődésű Eckstein-Kovácsot támogatja.


Már múlt héten is hírt adtunk róla, hogy Vass Levente visszalépésével az RMDSZ egy volt szekust, majd főneptunista kollaboránst indít a jelenleg etnikai frontvárosnak számító Marosvásárhelyen, Frunda személyében. (Válaszul az ENMP pedig a román Enachét támogatja). Majd papol a „magyar összefogás hiányáról”, amikor maga a leghiteltelenebb, legsöpredékebb jelöltjeit indítja, eleve már megosztva ezzel a magyarságot.
Nos Kolozsváron nem mást indított, mint a hírhedten még a székely autonómiát is sokalló, és kettős-állampolgárságellenes erdélyi SZDSZ-palántát, Eckstein Kovács Pétert. Teljesen nyilvánvaló, hogy az RMDSZ csúcsvezetése a stratégiailag fontos pontokon, ahol lehet, a magyarságot megosztó, esélytelen hazaárulóit jelöli polgármesternek, mert nem a nyerés a célja, hanem az elrománosított területeken az etnikai túlélésért küzdő magyarság megosztása. És ami a „legszebb”, a kolozsvári rádió szerint a másik két „magyar párt”, az EMNP és az MPP is kész elfogadni az általa ajánlott RMDSZ-ízű „összefogást”, és hajlandóak lennének Ecksteint, mint egyetlen „magyar” jelöltet elfogadni, cserébe megfelelő számú tanácsosi helyért. Marosvásárhelyen legalább az MPP indít egy niemandot, Benedek Imre személyében, aki olyan alkalmatlan, amilyen, de legalább se nem román, se nem áruló (legalábbis eddig). De Kolozsváron a magyarság számára a másik két „magyar” párt jóvoltából nem marad semmilyen alternatíva: vagy románt támogatnak, vagy egy hazaárulót.
Mielőtt egyetlen kolozsvári magyar ráadná szavazatát, gondoljon arra, ő volt, aki Kolozsvárra meghívta 2004-ben Eörsi Mátyást előadást tartani arról, "miért rossz" az erdélyi magyaroknak a kettős állampolgárság. Továbbá ő volt az, aki a kilencvenes évek elején magyar létére autonómia-ellenes nyilatkozatokat tett. Ez az ember a legocsmányabb RMDSZ-esek közül való. Azt javasoljuk Kolozsvár magyarságának, ne szavazzanak egyetlen polgármester jelöltre sem!

A Kárpátmedencei Székely-Magyar Nemzetőrség
Hírszerző Szolgálata

2012 04. 25.