Magyarellenes román neonáci felvonulás Kolozsváron


A Román új-jobboldal március közepén Kolozsváron tartott félelemkeltő felvonulást. A mintegy száz tagú Noua Drapta csoport az Avram Iancu téren kezdte meg felvonulását, majd az Eroilor sugárúton masírozott végig a kincses város fél központján – mindezt persze hatósági engedéllyel, adta hírül a szatmar.ro hírportál. A menetelők több magyarellenes transzparenst vonultattak fel, olyan feliratokkal, mint „Mi románok vagyunk e föld ősi urai!", „Ki az ország ellenségeivel!", „Hargita, Kovászna, román föld!" vagy „Romániát a régi határai közé!". Utóbbira nem mondhatunk mást, mint hogy hallgattassék meg az akaratuk! Öngól! – tette hozzá a részvidéki hírszolgálat.
Tízezer lej bírságot kapott kedden a Romania TV , amelyet az Országos Audiovizuális Tanács amiatt marasztalt el, hogy egyoldalúan tájékoztatott egy olyan adásban, amely „Székelyföld elmagyarosításáról" szólt – adta hírül az MTI. (Tízezer lej nevetséges összeg – ehhez képest egy magyar hatóságok által egy multi-kulti bevásárlóközpont-hálózatra kivetett bírság is százszor megterhelőbb). A Romania TV által sugárzott adásban Corneliu Vadim Tudor és Gheorghe Funar szélsőségesen nacionalista román politikusok vettek részt meghívottként. Az adásban Vadim Tudor kijelentette egyebek között, hogy „a magyarokat Szibériába kellene vinni", a román műsorvezető pedig nem határolódott el ettől az uszító kijelentéstől.
Mi, székely-magyar nemeztőrök csak annyit fűznénk ez utóbbi hírhez, hogy mi ugyanilyen sorsot szánunk a románoknak. Az első hírhez pedig annyit, hogy Románia eredeti határai alatt a X. századi határokat kell érteni, amikor Románia még nem is létezett.
LESZ MÉG ŐRSÉGVÁLTÁS A MAGYAR-BOLGÁR HATÁRON! ROMÁNMENTES ERDÉLYT!

A Kárpátmedencei Székely-Magyar Nemzetőrség Hírszerző Szolgálata