Bojkottmozgalmat hirdetünk az Árpádsávot és Nagy-Magyarországot betiltó „M”LSZ elnökének bankja ellen!


Testületeink felháborodottan értesültek arról, hogy a „Magyar” Labdarúgó Szövetség (a magyart nem véletlen tettük idézőjelbe, ugyanis ezek méltatlanok a magyar névre) a FIFA követelésének eleget téve kitiltotta a lelátókról a magyar címer által is tartalmazott Árpád-sávot, valamint a Nagy-Magyarország térkép-sziluettet. Ezeréves történelmi jelképünk, illetve a másfélezer éves Hazának az isteni teremtés által kijelölt határainak számüzetése nemzeti önbecsülésünk oly mértékű szembeköpése, amelyre megfelelő kifejezést nem is tudunk találni. Súlyosbító körülmény, hogy a hazaáruló labdarúgó szövetség épp a FIFA által elgánycsolt magyar-román focimeccs kapcsán hozta ezen döntését. Mellesleg botrányos mivolta mellett veszélyeket is hord magában, ugyanis a kisantant járszallagon tartott balliberális kápós elitnek hivatkozási alapot, és neadj Isten, egy kormányra visszakerülés esetén precedenst jelenthet arra nézve, hogy mindezeket törvényileg tiltott jelképek közé emelje.Köztudomású, hogy a FIFA és a hazai képviseletévé züllött „M”LSZ a korrupció és a bundázások melegágya, így feltételezésünk sem esik messze a valóságtól, miszerint a titkosszolgálatok által irányított izraeli és román sportdiplomácia mind a FIFÁ-nak, mind az „M”LSZ-nek értékes nercbundát küldött ajándékba ezen arcpirító gyalázatos döntések meghozataláért.
Egy normális, hazafias országban, ha annak labdarúgó szövetsége ilyen hazaáruló döntést hozna, az adott labdarúgó válogatott tagjai azt mondanák, ha mi ennek az országnak a színeiben pályára lépünk, akkor egyúttal a hazaáruló labdarúgó szövetség nevében is pályára lépünk, így nem lépünk pályára, mert a Haza fontosabb számunkra, mint a foci. Ha a játékosok nem hoznának ilyen döntést, akkor a szurkolók mondanák azt, hogy ha mi az ország válogatottjának szurkolunk, akkor egyúttal a hazaáruló labdarúgó szövetségnek is szurkolunk, ezért bojkottáljuk a focimeccset, számunkra a Haza fontosabb, mint a foci, és ezért nem veszünk jegyet a válogatott meccsekre, és nem szurkolunk a hazaáruló labdarúgó szövetség nevében is pályára lépő csapatnak. Mindkét esetben a hazaáruló labdarúgó szövetség kénytelen lenne meghátrálni, és világbotrányra szóló döntését a FIFA felszólítása ellenére visszavonni.
De Magyarország sajnos nem egy hazafias lelkületű ország, és nagyon jól tudjuk, hogy nálunk egy ilyen karakán kiállást nemhogy a játékosoktól, de még a nacionalista szurkolótábortól sem lehetne elvárni. Azonban úgy gondoljuk, hogy nemzeti és hazafias önbecsülésünknek többel tartozunk annál, minthogy egyszerű tiltakozó petíciókkal beérjük, ezért Testületeink úgy döntöttek, hogy bojkottmozgalmat hirdetnek az „M”LSZ elnökének, Csányi Sándornak, (aki ténykedésével példátlanul szennyet dobott a 49-es szabadságharc erdélyi kormánybiztosának Csányi Lászlónak a nevére), a bankja, az OTP ellen bojkottot hirdetünk. Arra szólítunk fel minden szurkolót, és minden magyar érzésű hazafias embert, akit az „M”LSZ döntése felháborít, és az OTP-nél lakossági folyószámlája van, hogy az „M”LSZ DÖNTÉSE ELLENI TILTAKOZÁSA JELÉÜL AMINT TEHETI, VEGYE KI ÖSSZES PÉNZÉT AZ OTP-BŐL, ÉS LAKOSSÁGI FOLYÓSZÁMLÁJÁT HALADÉKTALANUL SZÜNTESSE MEG! Azon hazafiak számára, akik felszólításunknak eleget kívánnak tenni, és egy másik banknál kívánnak számlát nyitni, vagy pénzt lekötni, az OTP helyett nem szeretnénk egyetlen banknak sem reklámot csapni, legfeljebb még egy banknak ellenreklámot, nevezetesen a Raifaissennek. Erről ugyanis tudni kell, hogy nem engedi képes bankkártyájára Nagy-Magyarországot tetetni, szóval álláspontunk értelmében választható bármelyik bank, CSAK NE AZ OTP ÉS NE A RAIFAISSEN!
Reméljük, Csányi Sándor feleségének jól áll majd a MOSZAD és az SRI által közösen ajándékozott nercbunda.

Szebb Jövőt és éljen a Haza!

A Kárpátmedencei Székely-Magyar Nemzetőrség parancsnoka
Klutsik György s. k.

A Rongyos Gárda Kulturális és Hagyományőrző Egyesület elnöke
Ambrus Zoltán s. k.

A Magyar Nemzeti Rendpárt elnöke
Gazdag Ferenc s. k.

2013 02. 01.