„Szlovákiához” szeretné csatolni Rajkát egy tót ingatlanügynökség! – Kilakoltatja a nem fizetőket Sepsiszentgyörgy sziromlevelű polgármestere!


„Bratislava VI.”, azaz Pozsony nemlétező hatodik kerületeként hirdeti egy tót ingatlanügynökség egy jövőre elkészülő 22 lakásos rajkai lakóparkot, adta tudtul a „Kisalföld” című hetilap. A törvénytelen tót szeparatista állam fővárosa, Pozsony öt kerületből áll, viszont egyre több tót költözik a Csonka-országnál maradt Rajkára. Az ingatlanügynökség mint a tótok által legkedveltebb Csonka-Magyaorrszági települést hirdeti, és úgy gondolja, Rajka hamarosan Pozsony része lesz. A Kisalföldben megjelent hírt a bar!kád nevű jobbikos pártlap is átvette ugyan, de a teszkós-radikális párt nemhogy egy Gárda-tüntetést nem szervezett a tót továbbterjeszkedés ellen, de még egy botrányt okozó parlamenti felszólalás sem hangzott el az egyetemes magyarságot arculcsapó ügyben. Úgy látszik a Testületünk által a gyulai Saguna-szobor felállításának esetére kilátásba helyezett háborút a Rajkára is ki kell terjesztenünk.
A Gyurcsány-Bajnai-korszak szellemiségét idézi Sepsiszentgyörgy polgármesterének megnyilatkozása. Egyre több a kilakoltatás Sepsiszentgyörgyön, mert a tulajdonosok, a bérlők nem tudják fizetni a költségeket, hívta fel a figyelmet a város polgármestere, Antal Árpád. A polgármester elmondta, hetente legalább két bírósági végzés érkezik a kilakoltatásokra. Aki egy-két évig nem fizet, nehezen tud kikeveredni az adósság-spirálból, egy idő után már csak a büntetőkamatokat törleszti. A cinikus sziromlevelű polgármester hozzátette: „Több százan várnak lakásra, így velük szemben sem tisztességes, ha olyanok foglalják a bérleményeket, akik nem fizetnek semmit. Sepsiszentgyörgyön 23 ezer lakás van, ebből 22 ezer magántulajdonban, ilyen körülmények között, aki nem fizeti a költségeket nem számíthat a többségi szolidaritásra, halmozott kedvezményekre”.
Az, hogy a bankok időközben egyoldalúan megváltoztatták a szerződési feltételeket, és ezért nem tudnak fizetni, az Antal Nagyárpi-Nagyárpi-Nagyárpi-t egyáltalán nem érdekli. Mondja mindezt egy olyan város polgármestere, amelyik halmozottan az elrománosítás céltáblája volt az elmúlt negyven év során. Igaz, a hivatalos statisztikák szerint a magyarság aránya mintegy 1%-al, azaz 76% fölé emelkedett az elmúlt 10 évben, de ugyanakkor a környékbeli falvakban egyre több ingatlant adnak el románoknak a helyi magyar lakosok. Ha az RMDSZ-es polgármester annyira szívügyének érezné a magyarság ügyét, a polgármesteri hivatal a kilakoltatásra várók számára ezen környékbeli falvak eladó ingatlanjait felvásárolná, és beköltöztetné őket, vagy egyszerűen az elárverezésre váró lakásokat vásárolná meg az önkormányzat, és a benne lakók bérlőként élnének benne tovább. Csonka-Magyarországon legalább a Fidesz a látszatkommunikációra ad, illetve a Jobbik nyomására egy két ponton enyhíti is a kérdést. Antal Árpád viszont nyíltan megmondja a frankót: aki nem tud fizetni, ne is lakjék, hanem dögöljön meg! Vajon a románokkal szemben miért nem ilyen kemény, akik számára inkább vitaanyagot készít, mintsem, hogy háborúzzon velük? De semmi baj, a város egyik önkormányzati képviselője,Zsigmond József a Székely Hírmondónak büszkén mesélte, azt reméli, a szerinte felvirágzó városba 25 éven belül a szórványmagyarok is átköltöznek, „ha meg akarják őrizni identitásukat”. Hát nem is tudjuk eldönteni, hogy ehhez mondjuk Frundához, Veresrtóihoz, Borbélyhoz, vagy a nemrég „nemzetstratégává” avanzsált Szász Jenőhöz fordulhatna tanácsért!

A Kárpátmedencei Székely-Magyar Nemzetőrség Hírszerző Szolgálata

2012 10. 19.