Miért akar román gázt Orbán? Miért nem szavaztunk tavaly a Fideszre?


Régi bevett szokás a magyar választóknál a "nincs most jobb elv" alkalmazása, avagy a "kisebbik rossz" választása. A Jobbikról lehullt az álarc, és a dékápó mellett a legkisantantabb pártként az ellenzéki szavazók üdvöskéje lett a valamikori " náci" bacilusgazda, míg a migránsválság , valamint az alternatíva-nélküliség miatti opcióhiány miatt a legkeményebb nemzeti szavazók szemében maradt áruló, aki távolmaradt, vagy érvénytelen szavazatával tüntetett. A baloldali szavazó erre azt mondja, hogy ez az Orbán rendszer támogatása, a Fideszes, és a kiábrándult jobbikos, sőt, egyéb nemzeti radikális meg épp a baloldal támogatásával vádolja az ilyen elvszerű nem- vagy érvénytelenül szavazókat, akik közé, mi székely-magyar nemzetőrök is tartozunk. Az előbbi csoporttal nem kívánunk foglalkozni, az utóbbiaknak viszont néhány pontban meg kívánjuk indokolni, miért nem szavaztunk tavaly a Fideszre.
1. Orbán Viktor kormánya alatt is érvényben maradt az 1957-ben engedélyezett abortusz. Márpedig az abortusz legális népirtás, és 1957 óta minden magyarországi kormánypárt, beleértve a mostanit is, a zsidókat deportáló Sztójay Döme kormányával áll egy erkölcsi színvonalon.
2. A "határok felett átívelő nemzetegyesítés" nemes tett volt, de Trianont nem semlegesíti, és nem pótolja az irredentát és Nagy-Magyarországot. Trianon ettől még velünk élő valóság marad, márpedig az Orbán-kormánynak továbbra sem irredenta politikája, hanem dicstelen elődeinek hagyományát folytatva, "szomszédság-politikája" van.
3. Szintén nemes tett, hogy az afrikai és közel-keleti migránsoktól megóvja a kormány a Csonka-hazát, de eközben tót és főleg román legális bevándorlók lepik el a maradék országot is, amiről nem beszél senki.
4. Kétségtelen, hogy a szociális-, család és nemzetpolitika terén is számos előremutató intézkedést tett a kormány, de a jóléti rendszerváltás alapvetően elmaradt, a magyar fizetések még mindig sereghajtóak Európában, és a magyar átlagember még mindig csóró.
5. Mint arról korábban beszámoltunk, Orbán Viktor kormánya be akar szállni a románok ökológiai katasztrófával fenyegető, és Hazánk létérdekeit sértő "Új-Hamburg projektjébe", ám egy török logisztikai cég a Transzszibériai tehervonatjárat beindításával beleköpött a levesbe, mivel a tehervonatjárat megkérdőjelezi a páratlan természeti örökséget képző Duna-delta helyén létesítendő "Új-Hamburg" kikötő értelmét. A románok a török logisztikai cég húzása mögött a sajnálatosan gyakorlatilag nem létező "magyar titkosszolgálatot" sejtik, holott a magyar kormányzattól teljesen független ötlettől vezérelve indult a tehervonatjárat. A magyar kormányzat azóta azzal próbálja kiengesztelni a románokat, hogy hazaáruló módon román gázból akarja fedezni a magyar gázszükséglet egy részét, ezt Orbán és Szijjártó folyamatosan hangsúlyozzák is nyilatkozataikban, ám hiába, szerencsénkre a román sértettség akkora, hogy ez elől elzárkóznak. De ha Orbánékon múlna, legfőbb ellenségeinknek kiszolgáltatná a magyar fogyasztói gázpiac tetemes részét.

A Kárpátmedencei Székely-Magyar Nemzetőrség
Dühös románszakértője

2019 05. 01.