Geszti Peti belehazudott az erdélyi emberek szemébe – RMDSZ-es városvezetéssel második székely vágta!


Sepsiszentgyörgyre látogatott Geszti Péter, aki a második Székely Vágtáról tárgyalt az RMDSZ-es városvezetéssel. A Székely Hírmondó megkérdezte az SZDSZ szégyenteljes, december 5.-e előtti nemre buzdító kampánystábjának egykori hírhedt főnökét a kettős állampolgársággal kapcsolatos jelenlegi véleményéről. Egy évvel ezelőtt Gecipeti egy tévéinterjúban még úgy penitenciázott ugyanerre a kérdésfelvetésre, hogy 2004-ben csak szimplán politikai kérdésnek, és mint kampányfőnök, „szakmai kihívásnak” tekintette az SZDSZ felkérését a kampány megszervezésére, de Erdélyi útjai során szembesült vele, mit jelent érzelmileg a kettős állampolgárság, és mint mondta „mai fejével már szakmai kihívásból sem vállalta volna el a felkérést”.
Most viszont a Székely Hírmondó által feltett ugyanezen kérdésére már kerek perec letagadta a csillagokat is az égről: „Ebből egy szó sem igaz, semmi közöm nem volt ehhez a kampányhoz. Sem nekem, sem a cégemnek. Én is olvastam ilyen, álnév alatt írt hazug és rosszindulatú hülyeségeket az interneten, amelyek pletykaszinten terjedtek. Ha igaz volna, akkor most nem tudnék az önök szemébe nézni. De tiszta szívvel mondhatom: a tetteim és a kijelentéseim mindig szinkronban vannak”.
Micsoda ócska hazug alak vagy te Petikém!!!. Nem változtál semmit, most is tipikus hazug szadeszos vagy! Semmi közöd se a székelységhez, se a magyar hagyományokhoz, menj csak vissza a szekus-szadeszos-hungarofób ex-kollegáidhoz, a bauer tomikához, az eörsi matyikához, kissjanikához, TGM-hez, a két kertészhez, ezsterházi druszádhoz, konrádhoz, fletóhoz, kunczéhoz, stb., azok legalább ha hazudnak is, legalább következetesek saját magyargyűlölő énjeikhez, és nem forgatják a köpönyegüket. Hányingerünk van tőled!
Geszti Péter tudatában van annak, hogy kedvenc és imádott pártját az SZDSZ-t a magyarok elzavarták örökre, most felkent mázzal a Fidesz és a határon túli magyarok pénzére is utazik, de ki tudja, a helyi RMDSZ-nek milyen pénzmosási lehetőségeket rejt a második „Székely vágta”. Mindenesetre jól fog mutatni Gecipeti az RMDSZ-es polgármesterrel, és román ex-miniszter feleségével, de igazán két személy hiányozna, ha esetleg nem tisztelné meg társaságukat. Az egyik a polágrmester párttársa, az az Eckstein Kovács Péter, aki meghívta Kolozsvárra a szadeszos Eörsi Mátyást kiselőadást tartani arról, hogy „miért is rossz az erdélyi magyarságnak a kettős állampolgárság”; a másik pedig nem más, mint a clotroceni koccintó, jelenlegi alpolgármesteri minőségben Székelyudvarhely fura ura, Szász Jenő, akinek december 5.-e előtt a helyi nyomdájában nyomták az MSZP nemre buzdító kampány-plakátait. A három ember a vágta közben alaposan kicserélhetné akkori tapasztalatait.

A Kárpátmedencei Székely-Magyar Nemzetőrség nevében
VKF-5
2012 04. 19.