A Bilcki Ervin véréért fizetett magyar júdáspénz árán született a szerb parlamenti határozat! – Az egyetemes magyarság nevében tiltakozunk a mocskos alku, Trianon ünneplése, a hazaáruló földtörvény, valamint Sólyom László "Magyar Szabadság díjjal" való kitüntetése ellen!


Olyan értesülések birtokába jutottunk, mely szerint égbekiáltó Júdáspénzért adta el a III/III-as fejbólintó diplomáciánk Bilicki Ervin, délvidéki szerb betolakodók által meggyilkolt magyar fiatal vérét. Eszerint még márciusban a magyar diplomácia titkos megegyezést kötött Belgráddal, miszerint a szerb uniós csatlakozás kapujában a magyar külügy nem feszegeti Bilicki Ervin ügyét, cserébe pedig a szerb parlament megszavaz egy határozatot az 1944-es délvidéki magyarellenes szerb népirtások elítélésére. A szerb parlament elítélő határozatát az egyetemes magyarság nevében utasítjuk vissza, nem kérünk az országrabló megszálló gyilkosok elhatárolódásából! A Délvidéket ugyanúgy szerbesítik el, verik, és mint Bilicki Ervin példája mutatja, ölik a magyart, arról nem is beszélve, hogy az 1944-45-ben meggyilkolt több mint negyvenezer magyar házaiban (is) továbbra is az akkori szerb tömeggyilkos hullarablók leszármazottai élnek. Vagy éppen azok a hullarabló szerb betolakodók, akik az előbbi tömeggyilkos fajtestvéreik jóvoltából lettek az ősi magyar földre betelepítve. Tiltakozunk a kormány újabb hazaárulása ellen, melyről egyébként az állítólagos "nemzeti ellenzék", a Jobbik is mélyen kussol, de ezt már megszoktuk tőlük!
Tiltakozunk ugyanakkor, több mint egy hónap távlatából is Trianon kormányzati megünneplése ellen, mely a narancsbarackfás dalával együtt a magyarság súlyos arculcsapása volt. A kormány amikor Trianont ünnepli, ünnepli Alföldi Robertát, Bilicki Ervin betolakodó szerb gyilkosait, ünnepli a a jogbitorló tót szeparatista "állampolgársági törvény" vizsgálatát elutasító, de a Magyar Gárda feloszlatását helybenhagyó Strassbourgi bíróságot, ünnepli a Székelyföldet feldarabolni készülő, és a magyarságuk megmaradásáért küzdő magyarokat leghétköznapibb szinten meghurcoló, betolakodó-megszálló román államot! Mindennél sokatmondóbb az a tény, hogy a kormányzati ünneplést nem más vette védelmébe, mint a Gyöngyhalászok Szakszervezetének második embere, hivatalos nevén a "Nemzetstratégiai Kutatóintézet" elnökhelyettese, Fráter Olivér történész, aki az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács aradi szervezetének Trianon-előadásán kijelentette: "Nem arról van szó, hogy Trianon piros betűs ünnep lenne. Ez a Nemzeti Összetartozás Napja, meg kell tanulnunk szellemileg építkezni abból, aminek a veszteségeit és hátrányait el kellett szenvednünk. Meg kell találjuk a módját és lehetőségét annak, hogy ebből a széttagolt, felaprózott nemzetből hogyan lehet egy egységes és erős világnemzetet építeni".
A képzavarok alkalmazását láthatóan jól eltanulta főnökétől, Jencitől a történészként sokkal maradandóbbat alkotó egyetemi tanár, ugyanis abból aminek a hátrányait és veszteségeit elszenvedtük, abból nem lehet építkezni, mert Trianon, amit inkább nevezzünk inkább az alanyt is megnevezve kisantantnak, abból nem lehet építkezni. Trianonból, ellentétben a kormánnyal, Fráter Olivérrel és a "Gyöngyhalász Szakszervezettel" mi, székely-magyar Nemzetőrök nem építkezni akarunk, hanem harcolni ellene, és ledönteni azt! Világnemzetet pedig nem lehet építeni anélkül, hogy Nagy-Magyarországot ne foglaljuk vissza és egyesítsük újra! Ezért is felemás, hogy miközben a Jobbik méltán bírálja a Fidesz Trianon-ünneplését, a területi revízió és irredenta helyett maga is autonómiáról beszél, ez pedig nem nemzeti radikalizmus, hanem a nemzeti radikális szavazóknak szánt maszlag és maszatolás!
Tiltakozunk a kápós gyurcsányista titkosszoláglat vezetőit elítélő bírósági ítélet enyhesége és az ügy titkosítása ellen! Ezek a hazaáruló köztörvényes bűnözők az SZDSZ által képviselt kisantant érdekeknek megfelelően polgárháborúba akarták taszítani az országot, és azzal, hogy az ítéletként majdhogynem levelező tagozaton letöltendő büntetést szabott ki az igazsásgszolgáltatásnak csúffolt magyar jogszolgáltatás, azt üzenve ezzel, hogy a hazaárulás továbbra is divat a következmények nélküli Magyarországon. Snowdent a demokrácia mintaképének tekintett Egyesült Államokban halállal akarják sújtani hazaárulásért, nálunk pedig ha egyáltalán bíróság elé kerül az ilyen ügy, egy bolti lopással azonos súlyú büntetést szabnak ki. Újabb bizonyságot nyert, hogy a kisantatbérenc balliberális-oldal valamint a posztcionista Fideszt ezer szál fűzi egymáshoz!
Tiltakozunk továbbá Magyarország és a magyarság végső felszámolása előtt utat nyitó földtörvény ellen, mely a rablószomszédaink és a posztcionista érdekek által befolyásolt nagy schengeni-birodalom elvárásaival teljesen összhangban készült. Nem vitatjuk a Fidesz azon védekezését, hogy egy valóban magyar érdekeket biztosítani hivatott földtörvény EU-s szabályokba ütközne, de ezért kellene minél sürgősebben kilépnie Magyarországnak az EU-ból. Eddig az álnemzeti erő ellenállása is kimerült a parlamenti bohóckodásukban, pedig már két éve nagy hanggal kilátásba helyezték, hogy népszavazást kezdeményeznek az EU-ból való kilépésünkről, de eddig semmit nem tettek! Tartunk attól, hogy a földvédő engedetlenségi mozgalmuk is csak hasonló ígéret marad.
És végül tiltakozunk Sólyom László "Magyar Szabadság" díja ellen, aki alkotmánybíróként elgáncsolta a kommunisták elszámoltatására hivatott törvényeket, aki eltávolította elnöki hivatalából a magyar zászlót, aki a rendszerváltáskor még színmagyar Battonyára ment román ortodox templomot és iskolát avatni, aki a Nagy-Magyarország-matricát autójukra kitűzőktől azt kérdezné meg, hogy tudják-e, hogy 1920 előtt kik voltak többségben Erdélyben. Igen Sólyom elvtárs, mi tudjuk, hogy 1920 előtt kik voltak többségben, de mi azt is tudjuk, hogy 1711 előtt kik voltak többségben, és az egyik többséget hogyan és miért váltotta fel a másik többség. Mert maga meg erre nem tudna válaszolni. Úgyhogy a gödöllői polgármester által alapított "Magyar szabadság" díjat magyar ember többé nem fogadhatja el!

A Kárpátmedencei Székely-Magyar Nemzetőrség parancsnoka
Klutsik György s. k.

2013 07. 20.