Magyar vért ontottak Délvidéken a megszálló szerbek! Bosszút követelünk az Egyetemes Magyarság nevében!


Brutálisan megvertek egy magyar fiatalt az éjjel Óbecsén. Szemtanúk szerint négyen rugdosták és verték, majd kővel is megdobták. Az eset Óbecsén a péterrévei úton történt. A DélHír Portál birtokába jutott információk szerint az áldozat neve Bilicki Ervin, 17 év körüli fiatalember. Amikor rátaláltak, az összevert fiatal egy pocsójában feküdt arccal lefelé, melyet a felismerhetetlenségig összeverték, csak a cipője alapján tudták azonosítani. Egy tompa tárggyal verhették agyon az áldozatot, aki kórházba szállítását követően belehalt sérüléseibe. Vértócsa és hátrahagyott orvosi kesztyű árulkodik arról, hogy mi történt 16.-áról 17.-ére virradó éjszaka Óbecsén. A péterrévei úton, egy pékség közelében támadták meg a fiatalembert.
Szemtanúk szerint négyen verték holtra az áldozatot. Azok a fiatalok, akik látták az esetet nem mertek nyilatkozni. Az éjjel az utcában lakók is hallottak szóváltást, de nem néztek ki.„Én olyan átlagban egy-két óráig nézem a filmet és hát biztos volt már fél négy amikor én befejeztem a dolgot, mert csak hallottam, akkor az ajtót csapkodták kocsik, nem egy kocsi volt itt az biztos, nem egy.” – számolt be egy fültanú.
A félholtra vert fiatalembert kórházba szállították, ott halt bele sérüléseibe. A Pannon RTV nem hivatalos információi szerint az áldozat magyar nemzetiségű. Azt viszont nem lehet tudni, hogy milyen nemzetiségű fiatalok verték meg. Az áldozatról annyit biztosan tudni, Óbecse magyarlakta "falu" nevű városrészében járt iskolába a Samu Mihály elemi iskolába. A bűncselekmény a Stars nevű pékség előtt történt. Ide gyakorta ugranak be éjjelente buliból hazafelé tartó fiatalok.
A legfrissebb információk szerint a leszámolás mögött párkapcsolati ügyek álltak, és egy nő miatt támadtak rá a 17 éves fiatalemberre. Más hírek szerint az elkövetők 30-40 év körüli szerb nemzetiségű férfiak voltak. A DélHír úgy tudja, Óbecsén azt beszélik, hogy Péterrévéről érkeztek az elkövetők. Az áldozatul esett 17 éves magyar fiatal valószínűleg már hazafelé tartott, amikor rátámadtak. Az előre megfontolt támadást bizonyíthatja, hogy nem messze lakott a gyilkosság helyszínétől A Vajdasági TV-nek az édesapa azt mondta: a fiát pár éve már összeverték egy szórakozóhelyen, akkor az elkövetők szerbek voltak. Az apa az eset után féltette a fiát és többször is kérlelte, hogy ne maradjon el sokáig, de ilyen szörnyűségre még ő sem számított. A fiú apja nyilatkozott a médiának, aki bosszút esküdött. A rendőrség továbbra sem adott ki hivatalos közleményt az esettel kapcsolatban.
Tisztelt gyászoló Édasapa! Az egyetemes magyarság nevében is fogadja Testületünk Parancsnokságának magyarságáért áldozatul esett fia elvesztése feletti együttérzésünket! A Magyar Nép saját halottjának nyilvánítja az Ön fiát, Bilicki Ervint. A magyar kormány és a magyar hadsereg részéről, mely a Honvédség nevet nem érdemli meg, nem számíthat segítségre. Ők Maliban harcolnak a terrorizmus ellen, a magyar vérre szomjazó szerb terrorizmus számukra nem veszély. Tábornokaink és politikusaink nem érzik jól magukat, ha nem elég szaros a szájuk széle! Nekik a rablószomszédainkkal folytatott „stratégiai partnerség sokkal fontosabb nemhogy történelmi igazságunknál, jogos területi jussainknal, de még egy 17 éves magyar fiú életénél is.
Az Ön fiának kiontott vére nemcsak megszállóvá vedlett 500 éves szerb betolakodóinkra, hanem egész politikai elitünkre fejére is visszaszáll. Az Ön ártatlanul meggyilkolt fiának teteme a szervilis magyar külpolitika alapjait meghatározó „jószomszédi viszony” jelképe is. Mivel a magyarnak nevezett külpolitika eddig se tett, és jelképes gesztusok nyújtásán és alamizsna osztogatásán kívül most sem tesz semmit az elszakított magyarság védelmében, törvényszerű volt, hogy a szerbek vérszemet kapjanak, és magyart gyilkoljanak. És ugyanezért előbb utóbb magyart fognak ölni a románok Erdélyben, a tótok a Felvidéken, az ukránok Kárpátalján, és talán előbb utóbb a sógoroknak is megjön a szomjuk a magyar vérre az Őrvidéken. És a magyar nemzeti oldal se fogja megvédeni, se a Jobbik, se a HVIM, se a többi. A titkosszolgálati kegydíjon tartott nemzeti oldalunk nem tud mást, csak három dolgot: hagyományőrző táborokat szervezni, tüntetést szervezni és aláírást gyűjteni. Nagyedikként egymás pitiáner furkálása a magyar ráadás.
Viszont ha esetleg eljut Önhöz levelünk, és olvasná honlapunkat, a megadott e-amil címen megkereshet minket, mi állunk rendelkezésére, kérés nélkül szívesen segítünk bármiben.

A Kárpátmedencei Székely-Magyar Nemzetőrség parancsnoka
Klutsik György s. k.

2013 03. 18.