Cikkek

248. Magyar diákok nyílt levele Vass Levente és Péter Ferenc R"M"DSZ-es politikusoknak

247. Az R"M"DSZ már nem akar a magyarok pártja lenni?

246. Árus Zsolt állóháborúja Dan Tanasával és a megszálló román államhatalommal

245. Kifizeti a három magyar párt a Mircea Diacon orrát betörő sofőr pénzbüntetését

244. A román hungarofóbiával és vallásos babonasággal vállalt közösséget az MTA elnöke!

243. Repkedő közigazgatási pénzbírságok, hatósági eljárások, helységnévtábla lefújások: egy csokor magyarellenesség Erdélyben

242. Csak egy megújult EMNP-be iratkozna vissza a párttagságáról lemondó Soós Sándor

241. A tót és a román külügy "megalapozatlannak" tartja, hogy a magyar országgyűlés a „nemzeti összetartozás évének” nyilvánította 2020-at

240. A visszaállamosítás réme fenyegeti az ozsdolai Láros Közbirtokosságot!

239. Trianon 99. évfordulóján második úz-völgyi hegyomlás: kövekkel dobálták és botokkal ütlegelte a román betolakodó csürhe a román temetőfoglalás ellen békésen tiltakozó magyarokat! – Miért szerzett Gyurcsány négy brüsszeli mandátumot?

238. Újabb felségjogbitorlás: letakartatták a pápa miseruháján a magyar feliratot, és minimalizálni akarták a magyar jelenlétet Csíksomlyón a megszálló román kormányőrök!

237. A Kárpátmedencei Székely-Magyar Nemzetőrség parancsnokságának állásfoglalása az EP-választásról, a dékápó „EU-Egyesült Államok” agyréméről és Toroczkaiék „Nemzeti Légiójáról”

236. Két jellegzetes magyar állásajánlat

235. A magyar főnök 12 pontja

234. Gratulálunk Mezei Jánosnak, az MPP tavaly megválasztott új elnökének! – felemás tisztújítás a Néppártban

233. Miért akar román gázt Orbán? Miért nem szavaztunk tavaly a Fideszre?

232. Tavaly a nagybányai magyar oktatás felszámolásához való asszisztálással, valamint Koronkán nemzeti ünnepünk elszabotálásával, idén román trikolóros koszorúval „ünnepelte” az R”M”DSZ Március 15-ét!

231. Ölbetett kézzel nézte a Szájjártató diplomácia a marosvásárhelyi magyar orvosképzés továbbsorvasztását és a kárpátaljai magyarság meghurcolását!

230. Szellemi pszichikai bűnsegédlet az űrből nézve

229. Titkos kormányzati felmérés a csonka-magyarországi cigányságról – negyed század múlva a csonka-ország több mint negyede nem lesz magyar anyanyelvű!

228. Románia és a románok a nemzetek HIV-fertőzése! – a Kárpátmedencei Székely-Magyar Nemzetőrség állásfoglalása Erdély elszakításának gyászos centenáriumán

227. A kárpátaljai fejlemények tragikus precedenst teremthetnek! Hazaáruló a kormány, ha most sem lép Kárpátalja felszabadítása és visszacsatolása ügyében! – Kötelet a kápós Bauer Tamásnak! – a Kárpátmedencei Székely-Magyar Nemzetőrség parancsnokságának nyilatkozata

226. Történelemhasmisítással a nemlétező történelemhamisítás ellen

225. Szalonnasütés székely őrtüzeknél – Nyílt levél Izsák Balázshoz

224. Tiltakozunk Románia OECD-csatlakozásának támogatása, Gulyás Márton Trianon-relatívizáló filmje, valamint a Dékápó és Jobbik választójog-korlátozó javaslatai ellen – Támogatjuk a béruniós polgári kezdeményezést, valamint a Trianon felülvizsgálatához kapcsolódó nemzeti konzultációt! – A Kárpátmedencei Székely-Magyar Nemzetőrség parancsnokságának a nyilatkozata

223. Történelemhamisító ellen-Trianon-film – Gulyás Márton "Közös ország mozgalma" lehet az új szadesz?

222. Szijjártó Péter hátbatámadta a székely autonómiát Temesváron! – Az orbánizmus rövid természetrajza – Török logisztikai cég húzhatja keresztül a románok "Új-Hamburg" projektjét?

221. Soros György Kína brókere! – Orbán szabadságh(átra)arca Brüsszellel!

220. Miért nem hisz Ron Werber Istenben?

219. Székely Kongresszus: a magyar nyelvű oktatás hiányosságai és lehetőségei

218. Gratulálunk Sóós Sándor alelnökké választásához és Borbély Zsolt Attila riportjához! - Az alacsony iskolavégzettségűek után az elszakított véreinktől is megfosztaná a választójogot a Jobbik?

217. A Kárpátmedencei Székely-Magyar Nemzetőrség parancsnokának nyílt üzenete a Magyar Gárda volt és még jelenlegi tagjaihoz

216. Egy "magyar" ex-titkosszolga képmutató önömlengése – Katrein Ferenc volt titkosszolga index-riportjának margójára

215. Demszky helyett a Jobbik bitorolta Március 15-én a Petőfi teret!

214. A Szavaknak vége…(vers Március 15. alkalmából)

213. A Kárpátmedencei Székely Magyar Nemzetőrség parancsnokságának állásfoglalása az MHSZ visszaállításáról, és a Gyergyószéki Székely Tanács népzsavazási kezdeményezéséről

212. Saját tagtársuk jelentette fel a románoknál a két HVIM-est! – Honnan jött Vona és Toroczkai? – Szijjártó külügyminisztériuma az asszonyverést is viagrával csinálja!

211. Gabikám, te nagyon segghülye! – nyílt levél Vona Gáborhoz hanukaüzenete alkalmából

210. Trianon (vers)

209. Beteg génekkel akarja mérgezni Csonka-Magyarországot a román titkosszolgálat és a román ortodox egyház!

208. Oláh templom, magyar halál! – Mezőpaniti Bodó János írása

207. El lehet Romániától szakítani Székelyföldet, Erdélytől nem! – reagálás Borsos Géza írására.

206. Történelemhamisító és magyarellenes román film készül!

205. Putyin asszimetrikus politikája – A Székely-Magyar Nemzetőrség parancsnoka ellen merényletre készült az MNA! – Orbán beszállna a román "új-Hamburg" projektbe!

204. Magunkról, a migrációról és a Brexitről – egy kicsit másképp

203. Nyílt level egy "mélymagyar" konjunktúra-lovaghoz "lovaggá ütése" alkalmából

202. Tiltakozunk Orbán Viktor "közös hadsereg ötlete", továbbá egy honvéd laktanyának egy gazemberről történő elnevezése ellen!

201. Interpelláció Magyarország Miniszterelnökéhez: Mi a kormány álláspontja a Moldáv Köztársaság készülődő Románia általi bekebelezéséről?

200. Sorsfordító idő

199. Székely – Magyar Nemzetőrség állásfoglalása: A Krímről van szó!

198. Muszlim beözönlés: fordított Kállay-kettőst jár az Orbán-kormány!

197. A Nemzet szégyene, ami Kézdivásárhelyen történt!

196. Határvadász-dandárok helyett hatásvadász-dandárokat mozgósít a kormány! – a Kárpátmedencei Székely-Magyar Nemzetőrség parancsnokságának állásfoglalása

195. "Ne gyere haza, fiatal!" – válasz Laky Zoltán írására a Heti Válaszból

194. Szerettem volna… (Göncz halálára)

193. A Kárpátmedencei Székely-Magyar Nemzetőrség parancsnokának beszéde a Nemzeti Történelemtanárok Társaságának az ukrán nagykövetség előtt tartott tüntetésén

192. Kötéltánc a hit és a nyelv határán – református szórványkonferencia Algyógyon

191. Az székely autonómiamozgalmat bomlasztja és a szórvány nyelvi jogait szűkítené az R"M"DSZ! – Szakadás előtt az SZNT?

190. Hírek, 2014 augusztus-szeptember

189. Történelemhamisítás a(z ál-)Demokratában, hivatalos emlékév helyett Dózsa-mocskolással emlékezik a fideszes sajtó a Parasztszabadságharc 500. évfordulójáról!

188. Nyílt levél Kövér Lászlóhoz, az Országgyűlés elnökéhez, a Berlinben az „Elűzöttek szövetsége" ülésének díszvendégeként elmondott beszéde kapcsán

187. Az elmúlt fél év hírei

186. Igenis van etnikai alapú sorozás, megnyúzott kutyákkal táplálkoznak az ukrán hadseregbe sorozott magyarok! – A megszállók biztonsági szolgálata ungvári központjának elfoglalása nem etnikai incidens volt! – Titkos terv egy független galíciai és kárpátaljai zsidó állam létrehozására!

185. Kárpátalja forrong a jogbitorló sorozások miatt, Ponta Moldáviával akar egyesülni – Navrasics folytatja Kovács, Göncz és Fejbólintó cselédpolitikáját!

184. Vajon miért hazudozik Ungváry Krisztián össze-vissza?

183. A Kárpátmedencei Székely-Magyat Nemzetőrség parancsnokságának állásfoglalása Firtz Tamás CÖF-vezér Európai Egyesült Államokkal kapcsolatos kijelentéséről

182. Nyílt levél június 4.-e alkalmából az egy éve a szerb megszállók által brutálisan meggyilkolt Bilicki Ervinhez

181. Soroz a megszálló törvénytelen idegen hatalom Erdélyben és Kárpátalján is! – A magyar és a lengyel miniszterelnök nyilatkozatháborúja – (A Kárpátmedencei Székely-Magyar Nemzetőrség parancsnokának állásfoglalása)

180. Üdvözöljük Gaudi Nagy Tamás brüsszeli felszólalását és a hazaáruló, kollaboráns Pásztor István leköpését!

179. Borbély Zsolt Attila publicisztikája és a lakosságcsere agyréme (Borbély Zsolt Attila: Akkor és most: MNSZ–RMDSZ-párhuzamok)

178. Ponta: Románia fokozatosan növeli védelmi költségvetését – A Pentagon újabb 175 tengerészgyalogost küld Romániába

177. Mikrofonállványok paktuma

176. A Sabin nő elakarja rabolni Kovásznát!

175. Olyanokat büntet a megszálló román rendőrség, akik részt se vettek a marosvásárhelyi „polgári pikniken!" – Wass Albert után már Nyírőre sem szabad emlékezni!

174. Ismét a fekete március szelleme kísértett Marosvásárhelyen! – A sziromlevelűek koalíciós megállapodását már is megszegte a megszálló román kormány: továbbra sem lesznek magyar főtanszékek a MOGYÉ-n!

173. Az új világháború küszöbén ismét többszörös aranyérmet szereztünk hazaárulásból: a magyar határrevízió ellen tiltakozik, a román hódítási vágyat szó nélkül eltűri a fejbólintó magyar külügy!

172. Hivatalos sziromlevelű érdekképviseletünk a megszálló oláhokkal karöltve akadályozza a március 15-i megemlékezéseket!

171. Petőfi szobor-avatás, rácskoszorúzás és magyarellenes provokáció Kolozsváron – Izsák után Bunta Leventét és Verestói Attilát is kifütyülték Március 15.-én!

170. Újra a román kormányon a kollaboráns sziromlevelűek! – Megismétlődött a "Forgatag szindróma", Izsák Balázst kifütyülték Marosvásárhelyen!

169. A Kárpátmedencei Székely-Magyar Nemzetőrség parancsnokságának követelése az idei Március 15. alkalmából: követeljük Kárpátalja fegyveres felszabadítását és visszacsatolását, valamint 2014-nek hivatalos Gábor Áron- és Dózsa-emlékévvé nyilvánítását!

168. Obama Bukarestnek ígérte Moldáviát és Kárpátalját is! – a Kárpátmedencei Székely-Magyar Nemzetőrség parancsnokságának állásfoglalása

167. Kampánytémává válik a Horthy-korszak stigmatizálása

166. Viktor, a szívtipró

165. Alakuló választási szövetségek: Csonkahonban szövetséget kötöttek, Erdélyben küszöbön a megegyezés a kápós hazaáruló erők között!

164. Az erdélyi zászló- és szoborháború újabb fejezetei

163. Már robbantott a magyar nyomor!

162. Nemcsak Erdélyben, hanem Kárpátalján és Délvidéken is adják-veszik a magyar állampolgárságot!

161. Az egyetemes magyarság nevében követeljük a dilettáns vigyordiplomata Martonyi leváltását, és az új választási törvény módosítását!

160. Ukrajna geopolitikai katasztrófához közelít és eltűnhet a térképről orosz lapok szerint – Románia kész "politikai ajánlatot" tenni Moldovának, a gagauzok nem kérnek a Romániával való egyesülésből!

159. A rommagyar médiamunkásról

158. Napnál is világosabban bebizonyosodott, hogy ballliberális oldalunk a román titkosszolgálatnak dolgozik: a Néphazugság robbantotta ki az erdélyi földbotrányt!

157. A sziromlevelű Piti András, marosvásárhelyi alpolgármester év végi hajbókolása Dorin Florea előtt

156. A Magyar Kultúra Napjának alkalmából

155. Borboly-megye kollaboráns sziromlevelű tanácsa autonómiát adott a román betolakodóknak! - A megszálló oláhoknak köszönhetően ortodox védőszentje van Szatmárnémetinek!

154. Vajon a németek, vagy a magyarok ellen szólna a kormány által tervezett "német megszállás emlékműve"?

153. Ukrajna felosztására készül Ororszország – Basescu újévi beszédében is Beszarábia bekebelezéséről mint "román projektről" beszélt – Hatalmas magyar külpolitikai baklövés, vagy szándékos hazaárulás terheli bukaresti mezőgazdasági attasénk lelkét?

152. Ha mi kisebbségvédelmi szervezet lennénk…!

151. Egy résztvevő beszámolója a téli közfoglalkoztatásról: Tarlós homoszexuális párt adott össze, gyurcsányista pártagitáció a Fővárosi Kormányhivatal pénzén a Mándy Iván Szakközépiskolában!

150. Amire 70 éve várunk: végre románt vertek Sepsiszentgyörgyön?

149. Petőfi Sándorra emlékeztek Csíkszeredán, Saztmárnémetiben és Marosvásárhelyen, a Mádéfalvi veszedelemre Mádéfalván

148. Marosvásárhelyi körkép: a "magyar" pékségek egy része csak a megszállókat szólítja meg nyelvnek nevezett kutyaugatásukon

147. Kétcsillagos kovásznai szállót kapott ajándékba a román ortodox egyház, rejtélyes román energetikai kutatótorony Kommandón: Napnál is világosabb előkészületek Háromszék elrománosítására!

146. Tovább üldözik a székely zászlót!

145. Decebal-szobor Marosvásárhelyen – dúl a szoborháború Erdélyben és a Délvidéken!

144. 48-as ágyúmaketettet foglalt le "lőfegyverként" Székelyföldön a román rendőrség!

143. Újabb magyar világháborús részvétel, újabb őszirózsás patkánylázadás és egy újabb, végső Trianon számára készíti elő a talajt a Kúria a devizahiteles-ügyben hozott népellenes és magyargyilkos döntés-csomagjával!

142. Nemcsak nemzetgyalázáshoz asszisztált, de bűnpártolást követett el bécsi nagykövetünk!

141. Elhunyt Szelestey László, kiváló néprajzkutató

140. Tragikus kilátások az erdélyi szociológusok szerint

139. Románia tovább készül Moldávia bekebelezésére – fejbólintó diplomáciánk szokás szerint lapít, mint ebürülék a gyepen!

138. Idén is folytatódott a nyílt magyarüldözés a megszálló román városvezetés részéről Marosvásárhelyen!

137. Hírösszefoglalónk szerkesztőségi szünetünk 6 hónapjáról

136. Lesöpört polgári kezdeméynezések és újabb román betelepítés a székely fővárosba! – A Kárpátmedencei Székely-Magyar Nemzetőrség parancsnokságának soronkívüli nyilatkozata

135. A Kárpátmedencei Székely-Magyar Nemzetőrség parancsnokának nyilatkozata az idei EMI-tábor körül gerjesztett román hisztéria kapcsán

134. Két olvasói levél a "Korrektúra" című, Echo TV-s műsor szerkesztőségének

133. Korunk Basch Ference: Köves Slomó

132. Bayer Zsolt kontra Kőműves Géza és Tácsi István a magyargyilkos földtörvényről

131. Zsirinovszkij elismerte a magyar igényeket Kárpátaljára – Román lapok a Dnyeszteren túli terület nélküli Besszarábiával való egyesülést jósolják

130. A Kárpátmedencei Székely-Magyar Nemzetőrség Hírszerző Szolgálatának hírei az elmúlt másfél hónapból

129. Megrongálták az ispánkúti Petőfi-emlékművet!

128. Már a betegekkel való magyarnyelvű kommunikációt is tiltja a román megszálló hatalom a MOGYÉ-n – Ádám Valérián egyedül gyűjti az aláírásokat a magyar orvosképzés helyreállításáért!

127. Ahol Brassai Zombika nem akar "magyar gettókat": dulakodás a marosvásárhelyi vegyes tannyelvű "Rebreanu gimnázium" évzáróján – Le a betolakodó szőrőstalpúak bekebelező multikuturalizmusával!

126. Bős-Nagymaros teljes megépítését szorgalmazza a Jobbik – A párt ifjúsági tagozata kisajátította magának az EMI idei táborát!

125. Amit Horn Gyuláról kevesen tudtak – Andor László után a Nagy-Magyarosrszág-kitiltó Csányi Sándor neve vetődött fel a balliberális oldal közös miniszterelnök-jelöltjeként!

124. Megváltoztattuk korábbi álláspontunkat: mégis támogatjuk a Székely Nemzeti Tanács uniós polgári kezdeményezését! – A Kárpátmedencei Székely-Magyar Nemzetőrség parancsnokságának nyilatkozata

123. A Bilcki Ervin véréért fizetett magyar júdáspénz árán született a szerb parlamenti határozat! – Az egyetemes magyarság nevében tiltakozunk a mocskos alku, Trianon ünneplése, a hazaáruló földtörvény, valamint Sólyom László "Magyar Szabadság díjjal" való kitüntetése ellen!

122. Magyar találmány Székelyföldről

121. Halotti tor (vers Trianon évfordulója alkalmából)

120. Trianoni hírösszefoglaló – a románok már alkotmányosan tiltják a Trianonra való emlékezést!

119. Nem hamisítvány a csíki székely krónika!

118. A "sógorok" Háromszéken – a Schweighofer osztrák faipari vállalkozással tetetné tönkre a rétyi nyírest és a háromszéki székely vállalkozókat a román titkosszolgálat!

117. A marosvásárhelyi önálló magyar oktatás ellen, és a kanadai román emigráns gyerekek anyanyelvű oktatásáért harcol az R"M"DSZ!

116. Magyarverés Temerinen, Ceausescut idéző, félelemkeltő magyarellenes hatósági zaklatás Nagybányán, és városrombolás Kolozsváron a megszálló román tanfelügyelőség által, a magyar külügy válaszlépései nélkül!

115. Magyar csodafegyver gyártási jogát adtuk el oláh rablószomszédunknak! – Tiltakozunk az egyetemes magyarság nevében! – A falromboló M6 Híúz géppuskával kapcsolatos arcpirító botrányról a Jobbik is mélyen kussol!

114. Izsák Balázs: a román kormány régiósítási terve Ceausescu telepítés-politikájára épül!

113. Durva kettős mérce a román igazságszolgáltatásban: a volt Bánffy-birtokot nem szolgáltatja vissza a megszálló állam!

112. Az MKP elnöke szerint a tót félnek kedvez a mosolydiplomácia – Brüsszelben tárgyalták a Benes-dekrétumokat és a tót állampolgársági törvényt!

111. Zsidó világkongresszus: miért kellett Feldmayernek távoznia?

110. Magyarellenességre vágyom!

109. Vona Gábor kukába dobná Bethlen Gábor, Rákóczi, Kossuth emlékét, az Ellenállási záradékot, valamint Nagyboldogasszony Anyánk kultuszát is!

108. A marosvécsi panzió fura ura, avagy a szórványban még a söpredékről sem mondhatunk le!

107. Szubjektív összefoglaló szerkesztőségi munkaszünetünk két hónapjának híreiből

106. Szervezett magyarellenes román propagandahadjárattá nőtte ki magát a kovásznai román diáklány provokációja!

105. Jogbitorló asszimilációs nyomást gyakorolna a tót szeparatista oktatási minisztérium a vegyes lakosságú településekre!

104. Már a Duna-Tisza-köze is románosodik! – Gyilkossággal és etnikai térnyeréssel járó románbűnözésről számolt be a Csonkahoni Dél-alföldön a jobbikos pártlap múltheti száma!

103. A Kárpátmedencei Székely-Magyar Nemzetőrség parancsnokságának követelése az Egyetemes Magyarság nevében Magyarország Miniszterelnökéhez

102. Magyar vért ontottak Délvidéken a megszálló szerbek! Bosszút követelünk az Egyetemes Magyarság nevében!

101. Kisgyerekekről téptek le magyar kokárdákat tépkedtek le a betolakodó ukránok Kárpátalján!

100. Gratulálunk Szaniszló Ferenc Táncsics-díjához!

99. Megtorlatlan magyarellenes román provokáció Kovásznán és Aradon! – Tőkés és Tóró Füzesoszival, Bíró Zsolt "M "PP-elnök Kellemetlen Dudorral, Gergely Balázs, a szórványtelepítő néppárti alelnök R"M"DSZ-es és román politikusokkal "ünnepelte" Március 15.-ét!

98. Amerikai tengerészgyalogos laktanya épül a Szabadság téren, Charles Gáti lesz az itteni amerikai nagykövet – nyílt levél Vona Gáborhoz és Szabó Gáborhoz, a Jobbik pártigazgatójához

97. A mi megfagyott forradalmunk (Az idei március 15. alkalmából)

96. Örömhír: mégsincs közel a világvége, mégsem lett III/III-as pápa!

95. Támogatjuk a székely autonómiát, de csak addig, amíg Erdélyt vissza nem csatolják Magyarországhoz! (A marosvásárhelyi tüntetés a Székely-Magyar Nemzetőrség parancsnokságának szemszögéből)

94. Szégyenben fogant a Partiumi Autonómia Tanács!

93. Az oláhoknak semmi sem elég! – Sepsiszentgyörgy sziromlevelű vezetése száműzte városából a március 15.-i Kárpátia-koncertet!

92. Magyarellenes provokáció, vagy a szilágy megyei sziromlevelűek önreklámja? – Basescu Románia kötelezettségeiről

91. Németh Zsolt elismerően szólt a szocik „nemzetpolitikai fordulatáról„ – közös listán a tulipán és a vörös szekfű 2014-ben?

90. III/III-as lesz a "végidők pápája"?

89. Nyugodtan alhatunk a vezérkari főnök szerint

88. Frunda a magyar kormány pszichológiai nyomásgyakorlásától, Bíró Zsolt és Tóró a „magyar szélsőségesektől„ óvja az erédlyi magyarságot!

87. Árus Zsolt nyílt levele az Amerikai Egyesült Államok bukaresti nagykövetéhez a Wass Albert megemlékezést tartó gyergyószentmiklósiak román hatósági meghurcolása ügyében

86. Megtapsolták a Román Akadémián a holokauszttagadó történészt!

85. Magyarokat vertek Szabadkán – Erdélyben már pusztán az asszimiláció elleni harc is hatósági eljárást von maga után!

84. Fico azt szeretné, ha a "kisebbségek nem zsarolnák a szlovák államot"

83. Senki nem verte pofán a Székelyföldön magát otthonérző román nemzetvédelmi minisztert! – Multikulturális pofáraesés Kolozsváron!

82. A két jobboldali párt a szórványtelepítés agyrémével, az R"M"DSZ a marosvásárhelyi tüntetés bojkottálásával, és a zászlók egymás elleni uszításával osztja meg az erdélyi magyarságot!

81. Szerepléskor kemény, helytálláskor puha Csíkszereda sziromlevelű polgármestere – Beválni látszik jóslatunk: Borboly Csaba a székely zászlóval váltaná le a magyart!

80. A kápós MSZP a román miniszterelnökkel "ünnepli" a székely szabadság napját! – A Fidesz most is gyáván megfutamodott!

79. Zászlóügyben látszólagos román meghátrálás: a háttérben a sziromlevelűek újabb piszkos neptuni alkuja sejthető

78. Szász Jenő is felfedte szórványellenes kártyáját: Vajon melyik nemzet stratégája?

77. A tűlevelűek és a sziromlevelűek után a Néppárt vezetőségében is felütötte fejét a szórványellenesség! – A Kárpátmedencei Székely-Magyar Nemzetőrség parancsnokságának aggódó nyílt levele az EMNT és EMNP vezetőségéhez

76. A székely zászló eredete és Izsák Balázs

75. Jelenünk és jövőnk után a múltunkat is áruba bocsátja az oláhoknak az R"M"DSZ: "Báthory év" a "lengyel-román barátság" jegyében, sziromlevelű asszisztálással!

74. Szakadóban a marosvásárhelyi sziromlevelűek!

73. Román hatósági hajsza az őshonos magyar nyelv ellen Szilágyperecsenen és Csíkszeredán! – Borboly Csaba megint szerepelhetett egyet!

72. Zászlókkal még sehol nem nyertek háborút! – A Kárpátmedencei Székely-Magyar Nemzetőrség parancsnokságának állásfoglalása a székely zászlóháború újabb fejleményeit illetően

71.A Kárpátmedencei Székely-Magyar Nemzetőrség parancsnoksága „Szanyi Tibor-pályázatot" hirdet!

70. Az utóbbi hetekben növekvő magyarellenesség okán követeljük az alapszerződések felmondását, és rablószomszédaink állami szimbólumainak betiltását!

69. A Bem-szobor helyére állítana Cuza-szobrot Marosvásáhely oláh megszálló polgármestere – zászlóháború Sepsiszentgyörgyön

68. A szerb megszállók ismét magyart vertek a Délvidéken! – kormányunk miért nem inkább a délvidéki megszálló szerb terrorizmus ellen harcol?

67. Bojkottmozgalmat hirdetünk az Árpádsávot és Nagy-Magyarországot betiltó „M"LSZ elnökének bankja ellen!

66. Románia parazita állam egy moldáv lap szerint

65. Cselédkormányunk legújabb gyávaságai

64. Két „nagyon okos" értelmiségi

63. Hírek a mi szemszögünkből – 2013./1.

62. Adatbázist építésébe kezd az RMDSZ a „székely diákigazolvánnyal"?

61. A Kárpátmedencei Székely-Magyar Nemzetőrség parancsnokságának állásfoglalása a FIFA magyarellenes döntéséről

60. Testületünk csatlakozik a március 10.-i székely szabadság napjához – felszólítjuk Erdély összes magyar településének elöljáróságát, hogy kövessék Csíkmadaras példáját!

59.Ellenzékben is kormányon az RMDSZ! – Kelemen Hunor szerint csak Vuicilescu, szerintünk egész Románia és általában a románok a rákos daganat!

58.Ismét magyar állampolgárokat zaklatnak a felvidéki tót szeparatisták! – Politikai elitünknek csak az izraeli kettős-állampolgárok jogai fontosak!

57.Hende állta a szavát: valóban nem a haderő fejlesztésével foglalkozott az elmúlt esztendőben!

56.Az új Csonka-Magyarország a „Székelyföld-matrica" – a szórvány felszámolására készül az RMDSZ?

55. Szörnyű Levike és a műveszet

54.A Kárpátmedencei Székely Magyar Nemzetőrség parancsnokságának nyilatkozata a diáktüntetésekkel kapcsolatosan és tiltakozása a román-magyar mosolydiplomácia folytatása ellen

53.A 61 százalék!

52. Egy kicsi székely két levele a Mikuláshoz és a Jézuskához

51.Megvan Verestóy keresztapa-útóda az RMDSZ-ben?

50.Erdélyi kampány: autonómia és visszaszolgáltatás – EMI-seket zaklat a román hatóság!

49.Az elmúlt másfél hónap hírei a mi szemszögünkből

48.Végveszélyben a maradék magyar Haza is – Az egyetemes magyarság nevében tiltakozunk a nemzetgyilkos állampolgársági-adományozási ötlet ellen!

47.A neptunista-kollaboráns sziromlevelűeknek kampányol a „konzervatív-katolikus" erdélyi hírportál!

46. „Szlovákiához" szeretné csatolni Rajkát egy tót ingatlanügynökség! – Kilakoltatja a nem fizetőket Sepsiszentgyörgy sziromlevelű polgármestere!

45. A neptunos sziromlevelűek még az autonómiát is gyávák voltak képviselni az EPP kongresszusán! – Ismét bebizonyosodott a Jobbik teszkós radikalizmusa!

44. Ami nem sikerült Gyurcsányéknak, sikerülhet Orbánnak – Andrej Sagunának, a 48-as magyarellenes és ellenforradalmár román püspöknek állítana szobrot a magyar kormány?

43. A lengyel külügyminiszter németbérenc és hazaáruló!

42. Helyreigazítás

41. Egy bírósági ügy tanulsága az alperes pólóján keresztül

40. A háború és a székely autonómia

39. Készülődő német katonai agresszió Kelet-Közép-Európa ellen? Szálasi szerepére készül Gyurcsány?

38. A Pál utcai fiú

37. A Féligazság napja: hogyan válhat egy igaz ügyből gyomorforgató kampányrendezvény

36. A Kárpátmedencei Székely-Magyar Nemzetőrség parancsnokának nyilatkozata az EMI-táborral kapcsolatos rémhírterjesztéssel kapcsolatosan

35. Rövid híreink – 2.

34. Rövid híreink

33. Az RMDSZ pártötlete a kisantant újabb trójai falova – Egy emberért beáldozta legjobb megyéjét a Jobbik!

32. Merkel negyedik birodalma és a román helyzet

31. Elie élt, Elie él és Elie élni fog – folytatódik Nyírő hamvainak mozgóurnás meghurcolása

30. Új kiáltó szó – a nagybányai és bányavidéki magyarságért!

29. Önkormányzati választások Erdélyben: egy gyilkosság és egy magyarverés!

28. Trianon-relativizálás és Kossuth-gyalázás a Népszava honlapján

27.Nyílt levél a trianoni gyásznap alkalmából: szégyellje magát a kormány!

26. Nyírő József sírrablói

25.A Kárpátmedencei Székely-Magyar Nemzetőrség parancsnokságának pünkösdi felhívása: ha az oláhok nem engedik Nyírő Józsefet újratemetni, háború lesz!

24.Dániel Péter Horthy-szobor gyalázása kapcsán közzétesszük Szentkirályi Gábor törzsőrmester bajtársunk tanulmányát: „Valóban cinkos volt-e a Kormányzó?"

23.A nagy „szabadságharc" után jön a kiegyezés.

22.Az új román kormány Székelyföld feldarabolására készül, Pozsonyban magyarokat vertek, mi meg közben a hazaárulásból nyernénk világbajnokságot!

21. Én nem tudok felháborodni az enyhítő ítéleten!

20. Ponta szerint „túl sok előjoga van" az erdélyi magyaroknak – szorul a kisantantgyűrű

19. Még sírjában sem tagadja meg...

18. A leghazaárulóbb kollaboránsainak...

17. Kabátot a gombhoz

16. Egymillióan a sajtócenzúráért, és 149-en Horthy gyalázásáért

15. Megbírságolták a románok a magyar hokisokat!

14. Hende Csaba: nagy fejlesztések indulnak négy év múlva a honvédségnél

13. Geszti Peti belehazudott az erdélyi emberek szemébe RMDSZ-es városvezetéssel második székely vágta!

12.Ismét meggyalázták a megszálló ukránok a vereckei honvisszafoglalási emlékművet!

11. Lesz-e Petőfi Sándor Iskola Segesváron?